Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: webd.pl - zarezerwowana domena
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
klapaucius
Witam. Mam taki problem, gdyż kolega mój mial wykupic domene do naszej strony przez webd.pl. Cos przy rejestracji pokrecil ze nie pamieta hasel, a zarezerwowal domene. Teraz nijak ani na tym ani na innym portalu zajmujacym sie domenami nie mozna wykupic tej domeny, ktora chcielismy gdyz pisze ze jest zarezerwowana. I tutaj pojawia sie pytanie: czy ta zarezerwowana na webd.pl weygasnie kiedys i bedzie ja mozna ją kupic? Jesli tak to po jakim czasie? Pozdrawiam.
Crozin
A nie uważasz, że lepiej by było jakbyście się zwrócili do webd.pl, wyjaśnili całą sytuację, a nie czekali "aż wygaśnie"?
klapaucius
a uwazasz ze webd nam pomoze, jesli kumpel nie pamieta jakiego meila przy rejestracji podal itp?...
erix
Już do tej pory pewnie byś otrzymał odpowiedź...

Dwie lewe ręce...?
sowiq
Cytat(klapaucius @ 14.08.2009, 11:38:29 ) *
a uwazasz ze webd nam pomoze, jesli kumpel nie pamieta jakiego meila przy rejestracji podal itp?...
To niech kumpel zainwestuje w ziółka (takie na sklerozę) smile.gif Nie pamięta ani maila, ani hasła... Pamięta chociaż jakie imię i nazwisko podał?
Tak to jest jak się wpisuje jakieś lewe dane.
mrok
a moze chociaz fakture macie ....... czy nie pamietacie faktu dokonania platnosci? winksmiley.jpg
klapaucius
Cytat(mrok @ 14.08.2009, 12:13:18 ) *
a moze chociaz fakture macie ....... czy nie pamietacie faktu dokonania platnosci? winksmiley.jpg

Ale my tego nie kupilismy tylko "zarezerwowalismy". Bo żadnej kasy nie wysylalismy im (chyba). Wydaje mi sie, że jesli nie zaplacilismy za to to przeciez domena nie mzoe byc wiecznie zarezerwowana i kiedys ja musza odblokowac... Co ja poradze ze podczas rejestracji bylismy nawaleni ;/
Kurde szczerze to nawet nie wiem czy to bylo na webd.pl, czy przypadkiem nie na home.pl jednak bardziej prawdopodobne jest to ze na webd bo pozniej w historii paczylismy i bylo webd...
erix
Cytat
Co ja poradze ze podczas rejestracji bylismy nawaleni ;/
Kurde szczerze to nawet nie wiem czy to bylo na webd.pl, czy przypadkiem nie na home.pl jednak bardziej prawdopodobne jest to ze na webd bo pozniej w historii paczylismy i bylo webd...

O.o

To my mamy tym bardziej wiedzieć, jakie schizy robiliście? O.o
klapaucius
nie chodzi mi o to, zebyscie powiedzieli co robilismy, tylko odpowiedzieli na moje pierwsze pytanie, ktore zadalem w 1 poscie: Czy zarezerwowane domeny sie kiedys odblokują, a jesli tak to po jakim czasie?
jmail
a może zdradzisz co to za domena? w końcu przecież i tak jest zablokowana
erix
Napisz do administracji. Nie robimy za czyjś helpdesk. Ktoś ugotuje Ci złą zupę w barzę, to też przylecisz na forum?

Odpowiedzieliśmy na pytanie. NAPISZ DO WEBD i nie marnuj czasu, który moglibyśmy poświęcić na rozwiązywanie problemów, a nie na kpiny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.