Witam.
Mam małą prośbę odnośnie takiego skryptu:
Chcę zrobić zapytanie do bazy żeby system wyszukał mi dany rekord. Zapytanie odnosi się do całej tabeli a w niej znajdują się 3 kolumny. I teraz właśnie konieczne jest zapytanie złożone w postaci kilku wyrazów.
Następnie wypisanie wierszy rekordów do których by pasowało zapytanie.
Proszę o pomoc
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<? if ($wynik) { echo"<tr> <td class=\"linia3\" width=\"30\">Numer ID tematu</td> <td class=\"linia3\" width=\"150\">Temat</td> <td class=\"linia3\" width=\"30\">Autor</td> <td class=\"linia3\" width=\"30\">Opcja</td> </tr>"; echo " <td class=\"linia2\">ID tematu : {$dane[id]}</td> <td class=\"linia2\">{$dane[temat]}</td> <td class=\"linia2\">{$dane[autor]}</td> <td class=\"linia2\"> <form action=\"look.php\" method=\"GET\"> <input type=hidden name=\"id\" value=\"$dane[id]\"> <input type=hidden name=\"temat\" value=\"$dane[temat]\"> <input type=hidden name=\"problem\" value=\"$dane[opis_problemu]\"> <input type=hidden name=\"rozwiazanie\" value=\"$dane[opis_rozwiazania]\"> <input type=hidden name=\"autor\" value=\"$dane[autor]\"> <input type=hidden name=\"kontakt\" value=\"$dane[kontakt]\"> <input type=submit value=\"Pokaż\"/> </form></a> </td> </tr>"; } } } ?>