Powiem Ci więc jak to wygląda z mojej strony.
Jesteś osoba prywatną, najprawdopodobniej nastolatkiem i bez dochodu o czym świadczy forma kontaktu z Tobą. Szukasz doświadczonego informatyka, ponieważ myślisz, że jak masz pomysł to nie musisz wnosić nic więcej, a wybulić ponad 3000 za miesiąc profesjonalisty nie masz jak. Programować i tworzyć grafiki nie potrafisz, więc chcesz by to zostało zrobione za Ciebie. Większość tekstów włożyłeś do ogłoszenia bo tak jest w innych anonsach
- dużo nowych pomysłów - masz tylko zarys projektu a resztę mają wymyślić "zatrudnieni przez Ciebie" - innymi słowy nie masz kompletnie przemyślanego projektu lub na zasadzie: "Wiecie... to ma być podobne do...",
- kreatywności - większość pracy będzie wyglądała tak: "Ja nie wiem jak to zrobić... Wy jesteście programistami, więc coś wymyślcie",
- umiejętności pracy w grupie - zerżnięte z innych ogłoszeń. Liczysz, że a nuż więcej niż jedna osoba się zgodzi na udział w projekcie,
- przynajmniej 40minut pracy dziennie - to świadczy o Twoim kompletnym oderwaniu od rzeczywistości. Jeśli powiesz mi jak napisać grę przegladarkową poświęcając dziennieminimum 40 minut to zgłosze Cię do nagrody Nobla w kategorii ekonomii

Więcej na moderację forum takiej gry będzie wymagane. Pisanie i testowanie kodu to PRZYNAJMNIEJ bite 8-10 godzin przez długi okres czasu wymagane dla kilku osób

- praca w szybkim i wydajnym tempie - macie to napisać i wdrożyć jak najszybciej bo jak najszybciej ma zacząć przynosić dochód.
Kilkoma słowami podsumowania: oferta niepoważna i świadcząca o nieznajomości rynku przez piszącego. Liczy na wzbogacenie się bez znajomości czegokolwiek. Koleś chce zyskać ewentualny dochód bez ponoszenia ryzyka, a gdy przyjdzie co do czego to postawi
może góra kilka stówek na uruchomienie serwera, a i tak bedzie marudził, że za drogo.
Bardzo krótkie podsumowanie: Szukam frajerów mających odwalić całą robotę a czy Wam zapłacę to jeszcze się zastanowię.