Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat] Programista PHP oraz grafik 2D.
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
sindbad
Witam, pomysł zrobienia gry "przeglądarkowej" narodził się na początku wakacji. Już wtedy wszystko rozpisałem, wszystkie możliwości oraz opcje, które dostaniemy w grze. Gra będzie "grą w życie" wcielamy się w człowieka o płci żeńskiej lub męskiej. Będzie możliwość pracy oraz zakładania własnej firmy. Jeżeli ktoś lubi podróżować, będzie miał co robić! W grze znajdziemy dużo lokacji, co więcej w niektórych będzie możliwość znalezienia pieniędzy!
Dobra ale stop. Przejdę do konkretów, a Ci którzy chcą usłyszeć więcej nt. gry zapraszam na Gadu-Gadu: 1588042. Poszukuję programisty PHP, który nieodpłatnie (niestety) będzie pisał większość kodu gry. Poszukuję także grafika 2D, który będzie w stanie zrobienia (w szybkim tempie) szaty graficznej (layoutu) strony. Od tych osób wymagam:
-dużo nowych pomysłów
-kreatywności
-umiejętności pracy w grupie
-przynajmniej 40 minut dziennie wolnego czasu
-pracy w szybkim i wydajnym tempie
Wiem, że dla niektórych zaczyna się szkoła dlatego nie proszę byśmy siedzieli przy komputerach 3 godziny i pisali kod gry smile.gif Ilość stanowisk jest ograniczona, a o wynagrodzeniu pomyślimy lecz dopiero za kilka/naście/ miesięcy, gdy gra się rozrośnie.

P.S. Zainteresowanych zapraszam na Gadu-Gadu: 1588042 lub e-mail: kamiolp100@wp.pl
thek
Powiem Ci więc jak to wygląda z mojej strony.
Jesteś osoba prywatną, najprawdopodobniej nastolatkiem i bez dochodu o czym świadczy forma kontaktu z Tobą. Szukasz doświadczonego informatyka, ponieważ myślisz, że jak masz pomysł to nie musisz wnosić nic więcej, a wybulić ponad 3000 za miesiąc profesjonalisty nie masz jak. Programować i tworzyć grafiki nie potrafisz, więc chcesz by to zostało zrobione za Ciebie. Większość tekstów włożyłeś do ogłoszenia bo tak jest w innych anonsach
- dużo nowych pomysłów - masz tylko zarys projektu a resztę mają wymyślić "zatrudnieni przez Ciebie" - innymi słowy nie masz kompletnie przemyślanego projektu lub na zasadzie: "Wiecie... to ma być podobne do...",
- kreatywności - większość pracy będzie wyglądała tak: "Ja nie wiem jak to zrobić... Wy jesteście programistami, więc coś wymyślcie",
- umiejętności pracy w grupie - zerżnięte z innych ogłoszeń. Liczysz, że a nuż więcej niż jedna osoba się zgodzi na udział w projekcie,
- przynajmniej 40minut pracy dziennie - to świadczy o Twoim kompletnym oderwaniu od rzeczywistości. Jeśli powiesz mi jak napisać grę przegladarkową poświęcając dziennieminimum 40 minut to zgłosze Cię do nagrody Nobla w kategorii ekonomii biggrin.gif Więcej na moderację forum takiej gry będzie wymagane. Pisanie i testowanie kodu to PRZYNAJMNIEJ bite 8-10 godzin przez długi okres czasu wymagane dla kilku osób smile.gif
- praca w szybkim i wydajnym tempie - macie to napisać i wdrożyć jak najszybciej bo jak najszybciej ma zacząć przynosić dochód.

Kilkoma słowami podsumowania: oferta niepoważna i świadcząca o nieznajomości rynku przez piszącego. Liczy na wzbogacenie się bez znajomości czegokolwiek. Koleś chce zyskać ewentualny dochód bez ponoszenia ryzyka, a gdy przyjdzie co do czego to postawi może góra kilka stówek na uruchomienie serwera, a i tak bedzie marudził, że za drogo.

Bardzo krótkie podsumowanie: Szukam frajerów mających odwalić całą robotę a czy Wam zapłacę to jeszcze się zastanowię.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.