TrafficMedia
1.10.2009, 21:12:22
TrafficMedia Sp. z o.o. Właściciel/wydawca dużych serwisów internetowych oraz innowacyjnych projektów wszelkiej maści.
Poszukuję:
Osoby na stanowisko główny programista PHP
Wymagamy:
- Zdolność analitycznego i kreatywnego myślenia
- Zaangażowania/Sumienności
- Bardzo dobra znajomość Javascript/Pokrewnych (jQuery)
- Bardzo dobra znajomość PHP5
- Bardzo dobra znajomość MySQL/Lub/Postrage
- Umiejętność tworzenia przejrzystego, czytelnego kodu, komentowanie
- Umiejętność poprawiania jakości kodu poszczególnych aplikacji, modyfikacje.
- Bezwzględnej terminowości
- Biegła znajomość HTML/CSS/
- Doświadczenie w pracy przy dużych projektach
- Mile widziane doświadczenie w tworzeniu gier logicznych, quizów, tekstowych.
- Umiejętność optymalizacji aplikacji pod względem wydajności
Oferujemy:
- Prace przy dużych ciekawych, innowacyjnych projektach.
- Atrakcyjny system wynagrodzenia od 3500 PLN netto plus premie.
- Dowolną formę zatrudnienia
- Możliwość pracy stacjonarnej jako grupa w bardzo atrakcyjnym biurze w Warszawie
- Pracę w miłej, luźnej atmosferze.
Dane firmy:
TrafficMedia Sp z.o.o.
Ul. Ujastek 5B
31-752 Kraków
NIP: 6783086304
REGON: 120928611
Siedziba również w Warszawie.
Zgłoszenia prosimy wysyłać drogą elektroniczną pod adres praca[malpa]trafficmedia.pl
Nigger
22.11.2009, 21:07:52
Piszę ten post żeby ustrzec innych ludzi z tego forum. W żadnym wypadku nie wchodźcie we współpracę z tą firmą.
Na rozmowie kwalifikacyjnej wyraźnie zaznaczyłem na jaką umowę chcę pracować oraz za jaką kwotę. Szef tej firmy zgodził się na wszystko, ale mają dziwny zwyczaj przeprowadzania kilku dniowego okresu próbnego ( darmowego ).
Zgodziłem się i po 3 dniach zostałem poproszony na rozmowę. Na rozmowie nagle zmieniły się warunki : umowa o dzieło, mniejsza pensja ( mniejsza niż ta minimalna w ogłoszeniu ) oraz praca zdalna. Argumentacją było to, że lubię robić duże i skomplikowane projekty, a najwięcej mają małych. Zgodziłem się na zrobienie 2ch projektów, które zacząłem robić podczas okresu próbnego jednak po napisaniu maila z prośbą o przesłanie szablonu oraz wyceną tego projektu, nie ma żadnego odzewu. Myślę, że ten Pan oczekiwał, że zrobię cały projekt nie znając wyceny, a następnie zaproponuje mi za niego grosze.
W żadnym wypadku nie polecam tej firmy bo to oszuści ! Ich system pracy jest bardzo prymitywny : dostajesz szczątkową dokumentację, a po dostarczeniu grafiki okazuje się, że strona jest 4 razy bardziej rozbudowana więc jeśli podpiszesz umowę wyceniając projekt na podstawie dokumentacji, masz 4 razy więcej roboty. Poza tym mają straszny syf w Warszawskiej siedzibie.
Nienawidzę ludzi postępujących w tak bezczelny sposób i dla tego napisałem ten post.
itsme
23.11.2009, 08:23:31
Nie komentujemy ogłoszeń o pracę.
Następnym razem WARN.
jaguar
23.11.2009, 12:02:55
Cytat(Nigger @ 22.11.2009, 21:07:52 )

Piszę ten post żeby ustrzec innych ludzi z tego forum. W żadnym wypadku nie wchodźcie we współpracę z tą firmą.
Na rozmowie kwalifikacyjnej wyraźnie zaznaczyłem na jaką umowę chcę pracować oraz za jaką kwotę. Szef tej firmy zgodził się na wszystko, ale mają dziwny zwyczaj przeprowadzania kilku dniowego okresu próbnego ( darmowego ).
Zgodziłem się i po 3 dniach zostałem poproszony na rozmowę. Na rozmowie nagle zmieniły się warunki : umowa o dzieło, mniejsza pensja ( mniejsza niż ta minimalna w ogłoszeniu ) oraz praca zdalna. Argumentacją było to, że lubię robić duże i skomplikowane projekty, a najwięcej mają małych. Zgodziłem się na zrobienie 2ch projektów, które zacząłem robić podczas okresu próbnego jednak po napisaniu maila z prośbą o przesłanie szablonu oraz wyceną tego projektu, nie ma żadnego odzewu. Myślę, że ten Pan oczekiwał, że zrobię cały projekt nie znając wyceny, a następnie zaproponuje mi za niego grosze.
W żadnym wypadku nie polecam tej firmy bo to oszuści ! Ich system pracy jest bardzo prymitywny : dostajesz szczątkową dokumentację, a po dostarczeniu grafiki okazuje się, że strona jest 4 razy bardziej rozbudowana więc jeśli podpiszesz umowę wyceniając projekt na podstawie dokumentacji, masz 4 razy więcej roboty. Poza tym mają straszny syf w Warszawskiej siedzibie.
Nienawidzę ludzi postępujących w tak bezczelny sposób i dla tego napisałem ten post.
Dołączam się do twojego postu. Uważajcie panowie na takie "firmy". Jeśli chodzi o ich logikę podejmowania działań to jest zbliżona do logiki ataków radzieckiej armii. Nieważne jak byle szybko, byle jak i dużą ilością żółnieży. Bez specyfikacji bez planowania. Żenada
darko
23.11.2009, 13:25:04
Bardzo dobrze, że ludzie ostrzegają innych przed jakąś nierzetelną firmą (oczywiście jeśli to prawda). Nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek miałby dostać warna za taką informację, chyba tylko z powodu brak możliwości zweryfikowania tych informacji lub z konieczności utworzenia nowego tematu i zamieszczenia tam tego info.
@UP Popieram to jest bardzo wartościowa informacja która może wielu osobą zaoszczędzić dużo nerwów, problemów i niepotrzebnych kosztów związanych z współpracą z tą "firmą"
To forum jest dla nas - dla użytkowników i nie widzę powodu by dawać jakiemuś użytkownikowi warna za to że próbuję pomóc i zaoszczędzić kłopotów innym użytkownikom.
itsme
23.11.2009, 17:31:04
nikt nie podważa oczywistej oczywistości że forum jest dla Was.
I ja jestem też dla Was (w pierwszej kolejności ) oraz dla porządku.
Co zrobić jeżeli widziecie iż autor postu lub firma nie gra uczciwie.
Powiadomić użytkowników na forum Hydepark bo na wolną amerykankę w tym dziale nie pozwolę.
Oczernić firmę jak widać jest niezwykle łatwo a forum.php.pl nie będzie się bawić w sędziego. TO będzie robić rynek.
Dość gdybania - temat pozostawiłem tylko dlatego aby dać szansę wypowiedzenia się firmie która dała ogłoszenie.
I nadal temat pozostawię otwarty aby tej szansy nie zabierać.
Będę wdzięczny za przyjęcie mojej prośby i nie robienia tutaj dyskusji.
Zapraszam do utworzenia tematu na hydepark.
Dalsze komentowanie w tym dziale zakończy się warnem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.