Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Praca] Programista PHP | 3500-10000 PLN
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
TrafficMedia
TrafficMedia Sp. z o.o. Właściciel/wydawca dużych serwisów internetowych oraz innowacyjnych projektów wszelkiej maści.

Poszukuję:
Osoby na stanowisko główny programista PHP

Wymagamy:
- Zdolność analitycznego i kreatywnego myślenia
- Zaangażowania/Sumienności
- Bardzo dobra znajomość Javascript/Pokrewnych (jQuery)
- Bardzo dobra znajomość PHP5
- Bardzo dobra znajomość MySQL/Lub/Postrage
- Umiejętność tworzenia przejrzystego, czytelnego kodu, komentowanie
- Umiejętność poprawiania jakości kodu poszczególnych aplikacji, modyfikacje.
- Bezwzględnej terminowości
- Biegła znajomość HTML/CSS/
- Doświadczenie w pracy przy dużych projektach
- Mile widziane doświadczenie w tworzeniu gier logicznych, quizów, tekstowych.
- Umiejętność optymalizacji aplikacji pod względem wydajności

Oferujemy:
- Prace przy dużych ciekawych, innowacyjnych projektach.
- Atrakcyjny system wynagrodzenia od 3500 PLN netto plus premie.
- Dowolną formę zatrudnienia
- Możliwość pracy stacjonarnej jako grupa w bardzo atrakcyjnym biurze w Warszawie
- Pracę w miłej, luźnej atmosferze.

Dane firmy:
TrafficMedia Sp z.o.o.
Ul. Ujastek 5B
31-752 Kraków
NIP: 6783086304
REGON: 120928611

Siedziba również w Warszawie.

Zgłoszenia prosimy wysyłać drogą elektroniczną pod adres praca[malpa]trafficmedia.pl
Nigger
Piszę ten post żeby ustrzec innych ludzi z tego forum. W żadnym wypadku nie wchodźcie we współpracę z tą firmą.
Na rozmowie kwalifikacyjnej wyraźnie zaznaczyłem na jaką umowę chcę pracować oraz za jaką kwotę. Szef tej firmy zgodził się na wszystko, ale mają dziwny zwyczaj przeprowadzania kilku dniowego okresu próbnego ( darmowego ).
Zgodziłem się i po 3 dniach zostałem poproszony na rozmowę. Na rozmowie nagle zmieniły się warunki : umowa o dzieło, mniejsza pensja ( mniejsza niż ta minimalna w ogłoszeniu ) oraz praca zdalna. Argumentacją było to, że lubię robić duże i skomplikowane projekty, a najwięcej mają małych. Zgodziłem się na zrobienie 2ch projektów, które zacząłem robić podczas okresu próbnego jednak po napisaniu maila z prośbą o przesłanie szablonu oraz wyceną tego projektu, nie ma żadnego odzewu. Myślę, że ten Pan oczekiwał, że zrobię cały projekt nie znając wyceny, a następnie zaproponuje mi za niego grosze.

W żadnym wypadku nie polecam tej firmy bo to oszuści ! Ich system pracy jest bardzo prymitywny : dostajesz szczątkową dokumentację, a po dostarczeniu grafiki okazuje się, że strona jest 4 razy bardziej rozbudowana więc jeśli podpiszesz umowę wyceniając projekt na podstawie dokumentacji, masz 4 razy więcej roboty. Poza tym mają straszny syf w Warszawskiej siedzibie.

Nienawidzę ludzi postępujących w tak bezczelny sposób i dla tego napisałem ten post.
itsme
Nie komentujemy ogłoszeń o pracę.
Następnym razem WARN.
jaguar
Cytat(Nigger @ 22.11.2009, 21:07:52 ) *
Piszę ten post żeby ustrzec innych ludzi z tego forum. W żadnym wypadku nie wchodźcie we współpracę z tą firmą.
Na rozmowie kwalifikacyjnej wyraźnie zaznaczyłem na jaką umowę chcę pracować oraz za jaką kwotę. Szef tej firmy zgodził się na wszystko, ale mają dziwny zwyczaj przeprowadzania kilku dniowego okresu próbnego ( darmowego ).
Zgodziłem się i po 3 dniach zostałem poproszony na rozmowę. Na rozmowie nagle zmieniły się warunki : umowa o dzieło, mniejsza pensja ( mniejsza niż ta minimalna w ogłoszeniu ) oraz praca zdalna. Argumentacją było to, że lubię robić duże i skomplikowane projekty, a najwięcej mają małych. Zgodziłem się na zrobienie 2ch projektów, które zacząłem robić podczas okresu próbnego jednak po napisaniu maila z prośbą o przesłanie szablonu oraz wyceną tego projektu, nie ma żadnego odzewu. Myślę, że ten Pan oczekiwał, że zrobię cały projekt nie znając wyceny, a następnie zaproponuje mi za niego grosze.

W żadnym wypadku nie polecam tej firmy bo to oszuści ! Ich system pracy jest bardzo prymitywny : dostajesz szczątkową dokumentację, a po dostarczeniu grafiki okazuje się, że strona jest 4 razy bardziej rozbudowana więc jeśli podpiszesz umowę wyceniając projekt na podstawie dokumentacji, masz 4 razy więcej roboty. Poza tym mają straszny syf w Warszawskiej siedzibie.

Nienawidzę ludzi postępujących w tak bezczelny sposób i dla tego napisałem ten post.

Dołączam się do twojego postu. Uważajcie panowie na takie "firmy". Jeśli chodzi o ich logikę podejmowania działań to jest zbliżona do logiki ataków radzieckiej armii. Nieważne jak byle szybko, byle jak i dużą ilością żółnieży. Bez specyfikacji bez planowania. Żenada
darko
Bardzo dobrze, że ludzie ostrzegają innych przed jakąś nierzetelną firmą (oczywiście jeśli to prawda). Nie wyobrażam sobie, żeby ktokolwiek miałby dostać warna za taką informację, chyba tylko z powodu brak możliwości zweryfikowania tych informacji lub z konieczności utworzenia nowego tematu i zamieszczenia tam tego info.
emp
@UP Popieram to jest bardzo wartościowa informacja która może wielu osobą zaoszczędzić dużo nerwów, problemów i niepotrzebnych kosztów związanych z współpracą z tą "firmą"

To forum jest dla nas - dla użytkowników i nie widzę powodu by dawać jakiemuś użytkownikowi warna za to że próbuję pomóc i zaoszczędzić kłopotów innym użytkownikom.
itsme
nikt nie podważa oczywistej oczywistości że forum jest dla Was.
I ja jestem też dla Was (w pierwszej kolejności ) oraz dla porządku.

Co zrobić jeżeli widziecie iż autor postu lub firma nie gra uczciwie.
Powiadomić użytkowników na forum Hydepark bo na wolną amerykankę w tym dziale nie pozwolę.

Oczernić firmę jak widać jest niezwykle łatwo a forum.php.pl nie będzie się bawić w sędziego. TO będzie robić rynek.

Dość gdybania - temat pozostawiłem tylko dlatego aby dać szansę wypowiedzenia się firmie która dała ogłoszenie.
I nadal temat pozostawię otwarty aby tej szansy nie zabierać.

Będę wdzięczny za przyjęcie mojej prośby i nie robienia tutaj dyskusji.

Zapraszam do utworzenia tematu na hydepark.

Dalsze komentowanie w tym dziale zakończy się warnem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.