Nospor... taki bełkot jest w każdym jego temacie

Zerknij sobie to sam zobaczysz. Ja już w dwóch innych jego odpowiadam i zawsze kręci nosem, że jakieś pętle nie tak itp.

Jak dla mnie, nie rozumie on podstaw leżących w bazach danych. Nie wie dlaczego taka, a nie inna struktura powinna być zastosowana, nie mówiąc już o jej wdrożeniu w życie. Gdybyśmy mu podali zapytanie zwracające zamiast stringa liczbę to pewnie też by się burzył, że to nie ma być tak

Nawet o strukturze nie wspominam, bo jakaś zmiana w tabelach pociągnęła by zmianę kodu php. A to moim zdaniem jest już dla niego za trudne bo musiałby wiedzieć gdzie co jest i dostosować do zmian. W jednym z tematów choćby swoich dodaje do koszyka przedmioty, nawet jeśli są one dublami, a z tego co zrozumiałem jego wypowiedź to jeszcze bonusem robi to z input text po nazwie, bez jakiejkolwiek walidacji czy obiekt istnieje w bazie produktów
Dla nas takie coś jest niepojęte, ale próby wyjaśnienia mu i dojścia do sedna jego problemu kończą się masłem maślanym. Po 2 lub 3 próbie jego wyjaśnień o przyczynę problemu dojdziesz do punktu wyjścia i swojego pierwszego proponowanego rozwiązania, które znowu odrzuci z tych samych powodów co kilka postów wyżej. Jakbyś pisał z automatem mającym kilka wbudowanych formułek. A gdy już dojdziecie do czegoś, że działa, to wymyśli nowe problemy, tak jak tutaj z dublami. Ja sobie dałem już spokój z jego tematami bo nawet osoba mająca jakieś podstawy i potrafiąca sensownie pisać potrafiła by zapewne lepiej wyjaśnić czego chce. Uważam nawet, że z niemal kompletnie zieloną w temacie programowania dziewczyną (choćby jolam) łatwiej się porozumieć niż zrozumieć jego wywody.