Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zlecę parę zadań z systemów liczbowych
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
no-scared
Witam forumowiczów.

Programuję w PHP już trochę czasu i systemy liczbowe nigdy mi nie były potrzebne, ale teraz chciałbym je lepiej poznać, gdyż nie jest się tak naprawdę dobrym programistą nie znając ich. Znalazłem skany starych książek, gdzie jest parę zadań do wykonania, jednak mimo to nie wiem jak je rozwiązać ;/

Chciałbym, aby ktoś wykonał te zadania, żebym sam potem wiedział jak takie robić. Zadań jest 6.

Rzecz jasna zapłacę, ale proszę nie śmieszyć mnie wysoką ceną, bo dla kogoś kto zna systemy liczbowe jest to niemal chwila zrobienie ich. Myślę, że powinna się ona mieścić w kilku piwach ;]

Płacę od razu po robocie:

Kontakt:
- PW na tym forum
- xxxtaruoxxx[małpa]gmail.com (e-mail cały czas pod nadzorem programu pocztowego, więc odpiszę po krótkiej chwili)

NIEAKTUALNE
predom
Znajomy poszedł do prawnika po poradę, zapłacił 100 zł za 15-20 minut rozmowy.
Za godzinę korepetycji z przedmiotów 'mniej popularnych' płaci się ponad 50 zł.
Za wiedzę się płaci.
celbarowicz
Napisz człowieku co to za zadania. Myślę ,że będzie to dobry materiał szkoleniowy dla niektórych użytkowników forum.Co do piwa to mój dentysta za wizytę 15 minut bierze 100 zł. Szwagier robił za flaszke iź le kończy.Ma dyżur przed sklepem.
no-scared
...a piosenkarz bierze 2 miliony on koncertu... Mam wrażenie, że niektórzy nie zauważyli, że "za kilka piw" to jest przenośnia.
Spawnm
To pisz precyzyjniej winksmiley.jpg
Korki z infy to 50-100zł za godzinę z tego co wiem a to już kilka piw nie jest smile.gif
no-scared
Dzięki za przekomarzanki Panowie, ale ktoś już się tym zajął i dostałem wszystko dokładnie wytłumaczone w godzine za 20 zł, więc niestety kolejne doczepki będą totalnie zbędne winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.