Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: BŁĄD PODCZAS PRZENOSZENIA TABELI
Forum PHP.pl > Forum > Bazy danych
miszarus
Witam,
Chcę przenieść tabelę smf_members do dupa_members.
Importowałem smf_members to pliku tekstowego, ale gdy chcę go eksportować do dupa_members wywala mi taki błąd:
Kod
Błąd
Zapytanie SQL:

-- -- Zrzut danych tabeli `smf_members` -- INSERT INTO `smf_members` (`ID_MEMBER`, `memberName`, `dateRegistered`, `posts`, `ID_GROUP`, `lngfile`, `lastLogin`, `realName`, `instantMessages`, `unreadMessages`, `buddy_list`, `pm_ignore_list`, `messageLabels`, `passwd`, `emailAddress`, `personalText`, `gender`, `birthdate`, `websiteTitle`, `websiteUrl`, `location`, `ICQ`, `AIM`, `YIM`, `MSN`, `hideEmail`, `showOnline`, `timeFormat`, `signature`, `timeOffset`, `avatar`, `pm_email_notify`, `karmaBad`, `karmaGood`, `usertitle`, `notifyAnnouncements`, `notifyOnce`, `notifySendBody`, `notifyTypes`, `memberIP`, `memberIP2`, `secretQuestion`, `secretAnswer`, `ID_THEME`, `is_activated`, `validation_code`, `ID_MSG_LAST_VISIT`, `additionalGroups`, `smileySet`, `ID_POST_GROUP`, `totalTimeLoggedIn`, `passwordSalt`) VALUES (1, 'miszarus', 1258355122, 10, 1, '', 1259734778, 'miszarus', 1, 0, '', '', '', '0d806ff610228baadf09ec58a8c721e0e04c343e', 'miszarus@wp.pl', '', 0, '0001-01-01', '', '',[...]

MySQL zwrócił komunikat:  

#1062 - Duplicate entry '1' for key 1

vokiel
Wjedź tu wpisz to: #1062 - Duplicate entry '1' for key 1 w pole tekstowe, kliknij pierwszy przycisk po lewej.
miszarus
TEMAT DO ZAMKNIĘCIA, PROBLEM ROZWIĄZANY smile.gif
webdice
Na przyszłość nie pisz z Caps Lockiem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.