Witam serdecznie!
Szukam osoby która poprawi mi skrypt napisany za pomocą jak wyczytałem kochanaphp.com
Proszę o pilną pomoc - gostek napisał mi cały skrypt umieścił na stronie i on nie działa w 100% sprawnie jak bym sobie życzył i jak powinno to na prawdę wyglądać.
Nie wiem może on nie umie tego poprawić, ma za mało czasu na poprawki - nie wiem ale dla mnie temat jest uciążliwy a mój budżet się skurczył!
Co mam napisane w tym KOChANAPHP:
- panel administracyjny i panel dla użytkownika
- admin ma dostęp do wszystkiego z menu wyboru, a użytkownicy (których zakładam jako admin) mają dostęp tylko do dwóch pól z menu - upload i terminarz
Jaki mam problem/y:
1. po zalogowaniu się na strone panela użytkownika lub panela admina i wybraniu opcji z menu muszę ponownie się logowa,ć gdyż napisany program tego jeszcze raz żąda - bardzo mnie to wkurza i moich kolegów korzystających z tego panela - nie można zalogować się raz i po sprawie! Problem pojawia się w każdej przeglądarce! - autor twierdzi, że u niego wszystko ok - bzdura!
2. Jest stworzony dział upload, który ma spełniać funkcję wgrania i kasowania pliku z mojego serwera - a tak nie jest do końca! Wgrać to jeszcze wgram plik ale nie idzie go pobrać po naciśnięciu przy pliku słowa pobierz - muszę prawym przyciskiem na słowo pobierz nacisnąć i wybrać opcję "zapisz element docelowy jako ..."
3. brakuje paska postępu wgrywania pliku na serwer - nie wiadomo ile procentowo wgrywa się pliku - straszne utrudnienie.
4. ogólny problem z polską czcionką na upload - wgram plik zawierający ąśćżźńół i mam krzaki!
Może znajdzie się jeszcze z dwa małe błędy, ale te powyżej są najbardziej dokuczliwe, a autor tego skryptu, który mi to napisał jak ma coś poprawić to się baaaaardzo wkurza!
Szukam osoby, która by poprawiła te błędy i mogła bez problemowo współpracować ze mną na przyszłość przy rozwijaniu się mojej strony i panela dla admina i użytkowników.
Proszę o kontakt tylko mailowy bok@pakodeos.com
Z góry dziękuję - Piotr!