Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: W co gracie
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
bim2
Haha tongue.gif Jak macie coś do Tibi do mówcie wprost :] Mi tam się przyjemnie pyka, a do tego utrzymuje projekt TibiaLab z czego mam nadzieje będą zarobki :] Tibia to tak naprawdę świetna gra, choć częściej na Burning Legionie w wowa pykam smile.gif

No pochwalcie się ktoś w co gracie ;p
Crozin
Jeszcze nie tak dawno Quake (oczwyiście 1), teraz Teeworlds. Przy czym tak 20-30 minut dziennie, a nie jak niektóre nolife-y tongue.gif

btw: skąd Ty bierzesz czas na to wszystko?
Spawnm
Wydzielam z pulpitów.

Obecnie gram w quakelive 1-3 rundki ctf dziennie smile.gif
sztosz
Call of Duty: Modern Warfare 2, grałem jak szalony z kumplami w słuchawkach gra się świetnie. W WoW'a już nie gram, ale jak znam życie to i tak do niego wrócę winksmiley.jpg DiRT2 ostatnio bardzo mi się spodobał (ale mi się wiesza a patcha nie ma sad.gif ), a wczoraj przez 4 godzinki po pracy pykałem w Call of Duty: World at War. Czekam na Diablo 3 i się nie doczekam pewnie do 2011 sad.gif
Spawnm
Co tam diablo, starcraft 2 niech wyjdzie exclamation.gif
piotrooo89
kiedyś Tibia teraz CS 1.6 smile.gif
phpion
Przez jakieś 3 lata ostro cisnąłem w Wolfenstein: Enemy Territory, ale od jakiegoś czasu lapek mi się przy tym dość mocno nagrzewa więc zaprzestałem hehe. Co jak co, ale nie ma to jak wykonywanie misji wspólnie z innymi graczami online... Aktualnie nie gram w nic smile.gif
nasty
Bardzo rzadko zdarza mi się grać ale jak już to gram w:
- World in Conflict
- GTA IV
- FarCry 2
- Crysis: Warhead
- Hitman
Zyx
- OpenTTD
- Half-life 2 wraz z dodatkami
- Age of Empires III
- SimCity 4 Deluxe
marcio
Ja only cs min 2-3h dziennie czasami zdarza sie ze gram 8-10 jak sa jakies mixy,spary albo wymiatam na only hs.

Cytat
kiedyś Tibia teraz CS 1.6

Podaj ID steam'a smile.gif

nmts
Rzadko w coś gram, tylko multiplayery, ostatnio wkręciłem się w gierkę pt. Netsoccer, a poza tym czasami jakieś multiplayerki flashowe. Może gdybym miał kompa do nowszych gierek to poprzednie zdanie by inaczej wyglądało. winksmiley.jpg
thek
Zazwyczaj Guild Wars, sporadycznie Sacred2 czy jakieś zapychacze czasu na kilka minut (swego czasu Plants vs Zombies - Tower Defence z humorystycznym podejściem do tematu). Choć od kilku dni testuje Torchlight. Szkoda, że nie ma multiplayera. Jeszcze... Ogólnie jestem fanem raczej RPG, MMORPG i RTS (grał kto kiedyś w Eartha2140? tongue.gif).
piotrooo89
Cytat(marcio @ 15.12.2009, 10:18:48 ) *
Podaj ID steam'a smile.gif

dostałem bana :] więc gram na non-steam biggrin.gif
varez
pograło sie w zyciu w pare swietnych gierek, ale z nowosci to nic bo nawet nie ma na czym.

offline jestem ostatnio wiec gram sobie w ElastoManię, od czasu do czasu w GTA San Andreas (nie ma to jak wziac pada do rąk, ustawić sobie niezniszczalny samochod, i leżąc na łózku, bokiem patrzec na monitor i tłuc sie po miescie słuchajac muzyki country - zero myslenia:)), jak tylko znowu bede miał neta to sie wezme za cs 1.6 w ktorego juz ponad rok nie grałem w ogole, i ponad 2 lata gralem dluzej niz godzine (login steam nie pamietam aktualnie, mam dwa, i nie wiem ktory jest ten z grami, a nawet jeszcze steama nie instalowalem na nowym systemie (czekam na dysk z allegro)).
ale stare gry ze wspomnien są najlepsze, 21 lat na karku, wiec generalnie w 8-bit za duzo sie nie bawilem (ale bodajze atari 2600 rlz!), wspominam bardzo milo:
Liero (i przerobka wurmz w ktora gram do dzis z siostrą haha.gif)
wszystkie GTA,
wspomnianą Elastomanię,
Tapan Kaikki (google winksmiley.jpg)
i pare innych
nmts
Cytat(thek @ 15.12.2009, 10:54:51 ) *
grał kto kiedyś w Eartha2140? tongue.gif.

Jedna z lepszych rts 2D, które wspominam z dawnych lat, ma swoje miejsce zaraz obok c&c red alert. Kolejne części Eartha po wejściu w trzeci wymiar strasznie mnie zawiodły. Chyba jestem wychowany na starej szkole i do dzisiaj wolę strategie 2d, ewentualnie jakieś pół-3d. ^^

No i jeszcze o Dune 2000 też warto wspomnieć, jakie to były dreszcze maszerując przez pustynię. tongue.gif
marcio
Cytat(piotrooo89 @ 15.12.2009, 11:14:12 ) *
dostałem bana :] więc gram na non-steam biggrin.gif

ROtfl za co? smile.gif

Cytat
ma swoje miejsce zaraz obok c&c red alert

Qurde obydwie zajebsite gierki.Osobiscie tez lubie strategie te w czasach nowoczesnych jak i starozytnych empire of earth i byla jeszcze jedna gra z podobna nazwa.

piotrooo89
a za jakieś czity które testowałem tongue.gif ale gram rzadko wiec ns wystarszy bez problemu, ooo pamiętam red alert 1 i 2 jak się w to ciupało łohh smile.gif no liero oczywiście też jest klasykiem w który grałem no i na kardridżach w mario i tanki rzecz jasna winksmiley.jpg
Spawnm
i contre smile.gif

A z strategi to starcraft , ile to razy ja go przeszedłem bijąc swoje rekordy czasu biggrin.gif
mike
Go
Szachy
Mahjong

Na inne szkoda czasu przed kompem. No chyba, że się wreszcie doczekam Diablo 3. Wtedy będzie szkoda czas tracić z dala od kompa.
Spawnm
z niekomputerowych to w jungle-speeda (jest też wersja o nazwie prawo dżungli ) zagraj biggrin.gif
Po pijaku haha.gif
piotrooo89
no jak nie mówimy o komputerowych to w technikum graliśmy w to:, tylko raz jednemu kolesiowi udało się dojść do końca winksmiley.jpg
marcio
Qurw* alkochinczyk wymiata biggrin.gif w wakacje w to pykalem duzo razy sie chawtowalo.
darko
Jak miałem czas to grywałem w counter-strike od wersji 1.2, po 1.6, obecnie prawie nie mam wolnego czasu i... Windowsa, więc w nic nie gram (za to czasami udzielam się na tym forum).
piotrooo89
Cytat(marcio @ 15.12.2009, 12:40:19 ) *
Qurw* alkochinczyk wymiata biggrin.gif w wakacje w to pykalem duzo razy sie chawtowalo.

skąd ja to znam winksmiley.jpg

Cytat(darko @ 15.12.2009, 12:43:05 ) *
(za to czasami udzielam się na tym forum).

nowa forma relaxu od programowania? winksmiley.jpg
darko
Cytat
nowa forma relaxu od programowania?

Można to też i tak ująć, założyłem nawet sondę na podobny temat tongue.gif Co ciekawe, lektura niektórych postów rodzi kolejne pomysły programistyczne.
bim2
Ale się dyskusja nawiązała smile.gif

Ja nie zapomnę Uncharted na PS3 sad.gif Dla tej gry kupiłem playa, którego de facto i tak później sprzedałem, brak czasu i pieniędzy na gry :|

Teraz w WoWa pykam, bo bana zarobiłem na Tibi :/
Spawnm
kolejny heater biggrin.gif
Za co ban ?
bim2
Bot mi kase z potworków zbierał ;d Okazało się że mają jakiś automat, co pare miesięcy banują z 6-7k kont :| Ehhh :/ Żalowe. A i tak cały czas biegają sobie boty które expią same ... To jest żałosne. Przecież po to grasz, że to jest przyjemne, a nie puszczenie takiego bota :|
Shadowsword
Obecnie gram w Touhou 6, Umineko no naku koro ni i Vagrant Story.

@Mike
Chętny może na partyjkę GO? Jeśli tak wyślij PM. Tylko od razu mówię, że jestem dopiero gdzieś pomiędzy 10 i 20 kyu, a do tego dawno nie grałem smile.gif
Spawnm
Cytat(bim2 @ 15.12.2009, 18:13:20 ) *
... To jest żałosne. Przecież po to grasz, że to jest przyjemne, a nie puszczenie takiego bota :|

Cytat(bim2 @ 15.12.2009, 18:13:20 ) *
Bot mi kase z potworków zbierał ;d

Fail haha.gif
bim2
Oj kasa to tak zbdura, sam grałem :x Tylko po ntym razie aż się odechciewa przerzucać ciągle do plecaka z potworka biggrin.gif

Hmm, Heavenly Sword i GTA IV jeszcze długo nie zapomnę tongue.gif
Spawnm
a ja furies of fury, to była gierka biggrin.gif

Bim2 -> tylko winny się tłumaczy tongue.gif
thomson89
CS gdy się wnerwie. Jadę boty na easy... i się ciesze!
zegarek84
na kompie najdłużej heroes III i WoG często przez neta, mniej gta san andreas..., ze strategicznych mało ambitnych jeszcze przez neta w prostą gierkę plemiona (prosta a dawniej trochu wciągła ;p)...
bim2
~Spawnm, pff tongue.gif

Hmm, dobrze kojarzę jeszcze Soldata ;d
marcio
Cytat(thomson89 @ 15.12.2009, 22:23:35 ) *
CS gdy się wnerwie. Jadę boty na easy... i się ciesze!

ROzjebal** mnie biggrin.gif:D:::biggrin.gif hahaha

varez
Cytat
Go
Szachy
Mahjong

Na inne szkoda czasu przed kompem.

Szachy to tylko NIE przed kompem i NIE z botem (boty mnie przerastają i nie idzie ich czyms zając jak mysla haha.gif)

A mi się jeszcze Heroes of Might And Magic II przypomnialo (nie 3!) -- ach,... gram w to do dzis z siostra (czasami, na swietach zaliczymy pare mapek winksmiley.jpg)
piotrooo89
cs z botami?! == fail. ja w Tibie duuuzo grałem nawet 3 pacci miałem, ale tak for fun bez jakiś ciśnień teraz zwyczajnie czasu nie ma. sad.gif chodź może sobie zainstaluje na linuchu tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.