@up @up podałem Ci nawet bezpośredni link po pobrania polecanego przeze mnie klienta ftp - Filezilla (tylko dlatego, że chciałeś pełną wersję, osobiście pracowałem pod Windowsem na total commanderze), ale skoro nie chcesz "zaśmiecać Pc-ta" to chyba nie potrafię Ci pomóc. Dane do logowania przez ftp powinieneś otrzymać od dostawcy hostingu, na którym stoi Twoja strona. Czy nadpiszesz sobie pliki na serwerze czy je skasujesz zależy już tylko od Ciebie, ja na to nie mam wpływu. Powodzenia! Daj znać jak idzie wrzucanie danych na serwer

// edit
a nie możesz wrzucić na serwer tak samo, jak wrzuciłeś to co, teraz tam się znajduje?
// edit2
odradzam tego typu kreatory stron, tak się nie nauczysz programować, jeśli masz wszystko podane na tacy, tylko wybierasz sobie z gotowych rozwiązań. Załóż sobie gdzieś jakiś darmowy hosting albo jakiś niedrogi i pisz swoje skrypty sam. Co do obsługi php na tym serwerze, to raczej nie, zajrzyj chociaż do
FAQ jak już korzystasz z takich miejsc:
Cytat
What programming languages can I use?
Premium service customers can use CGI/Perl. However, this type of programming is not available for free account holders, nor do we support the use of MySQL, MSACCESS or PHP. You can, however, link to remote scripts from your website.
Jedyne co możesz, to podlinkować skrypty na innym serwerze, ale w takim razie to mija się z celem.
// edit 3
kurcze, nie byłoby tego niepotrzebnego zamieszania, gdybym od razu sprawdził, gdzie masz tę stronkę hostowaną