Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orion 6
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
marcio
http://hacking.pl/pl/news-15729-Orion_6__t...i_w_jednym.html

Skromne pytanie z ciekawosci.

Co o tym myslicie?

Btw brakuje tylko opery i byloby miodzio smile.gif

darko
Dodać Obsługę Opery, konquerora i żeby śmigało też na Linuksie i tzw. git malina winksmiley.jpg Dla mnie wypas.
marcio
Az zainstalowalem i naprawde ciekawie to wyglada.
wiewiorek
No dobra mamy np. engine IE - tylko jak wybrać np. IE6 albo IE7, albo IE8 ?
marcio
Cytat(wiewiorek @ 21.12.2009, 06:53:57 ) *
No dobra mamy np. engine IE - tylko jak wybrać np. IE6 albo IE7, albo IE8 ?

fakt faktem w ustawienia nie zagladalem trzeba by bylo spojrzec w specyfikacje bo w sumie tez nie wiadomo jaka wersja gecko jest obslugiwana co za tym idzia ff 2.xx czy 3.xx.

Sluszna uwaga.Przyjze sie temu bardziej.

Z tego co doczytalem gecko z wersji 3.0 do 3.6 jednak zaraz zapytam na forum.

Btw: do tego chodza pluginy z ff miodzio.

Mam nadzieje ze mnie zrozumieli.

Ok juz cos wiem:

Cytat
Hi Marcio and Tanooki, thanks for using Lunascape.
Lunascape 6.0.0 includes Gecko engine version 1.9.1.4 (same as Firefox 3.5.4) and WebKit engine revision r50048. Trident depends on IE version you have on your machine, but if you have IE8, Lunascape is set to function as IE7 compatible mode.
We update these engines frequently as minor release and generally update the version info in release notes. http://en.lunapedia.lunascape.tv/index. ... ease_Notes

Jak widzimy ff 3.5.x a IE zalezy od wersji zainstalowanej na naszym kompie z tego co zrozumialem nie wliczajac w to IE8.

Co do safari i chrome to nie potrafie znalesc w necie jakiej wersji odpowiada:

Cytat
WebKit engine revision r50048

sztosz
Cytat(marcio @ 20.12.2009, 22:35:46 ) *
Btw brakuje tylko opery i byloby miodzio smile.gif

O Operze zapomnij. Micriosoft udostępnia API do obsługi silnika IE zainstalowanego na maszynie. Gecko i WebKit są Open Source. Opera nie jest Open Source. O Operze zapomnij.
erix
[qutoe]Opera nie jest Open Source. O Operze zapomnij.[/quote]
Czy ja wiem...? Chodzą plotki, że Opera chce wydać coś w stylu Google Frame, więc to nie musi być do końca prawda na najbliższą przyszłość. winksmiley.jpg
marcio
Cytat(sztosz @ 22.12.2009, 12:12:56 ) *
O Operze zapomnij. Micriosoft udostępnia API do obsługi silnika IE zainstalowanego na maszynie. Gecko i WebKit są Open Source. Opera nie jest Open Source. O Operze zapomnij.

Cytat(erix @ 22.12.2009, 12:14:59 ) *
[qutoe]Opera nie jest Open Source. O Operze zapomnij.
Czy ja wiem...? Chodzą plotki, że Opera chce wydać coś w stylu Google Frame, więc to nie musi być do końca prawda na najbliższą przyszłość. winksmiley.jpg

Sry myslalem ze jest open source wiec szkoda.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.