Na początek napiszę, że mam sewer w OVH (rps III premium), i wykorzystałem opcję "gotowy do działania" jednak nawet restartu nie idzie zrobić, bo serwer zaraz wywala.
Na serwerze korzystam z PHP + mysql (i elementy html i js) tak więc NIC więcej nie jest tam potrzebne.
Potrzebuje, żeby było zabezpieczenie (jeżeli będzie ponad 7 kliknięć na sekundę, to IP zostanie zablokowane na parę sekund).
Jakiś panel do obsługi serwera (najlepiej polski), darmowy (może być IPS CONFIG).
PHPMYADMIN - musi być zainstalowany.
Gdzieś wyczytałem, że dobry administrator potrafi skonfigurować tak serwer, że będzie on 50% wydajniejszy niż podstawowe konfigurację. O jakąś konfigurację również być prosił.
Ogólnie serwer ma być zrobiony na cacy, dobrze i optymalnie skonfigurowany, zabezpieczony, ma być wgrany jakiś panel (wd ciebie najlepszy).
Moja strona generuje bardzo dużo zapytań do bazy, więc jeżeli jest taka możliwość, to konfiguracja serwera żeby była na to nastawiona.
Jeżeli możesz zaoferować coś dodatkowo, co będzie (lub może być) mi potrzebne, również o tym napisz.
Osoby zainteresowane proszę o wycenę oraz pozostawienie swojego maila kontaktowego. Sam nie wyceniam, bo nie mam bladego pojęcia ile to może kosztować

Po konfiguracji musisz mi zapewnić co najmniej 7 dniowy support w razie czego (z doświadczenia wiem, że zawsze jakiś mały błąd się wda).
Jeżeli ten temat powinien znajdować się gdzie indziej, proszę o przeniesienie.
EDIT:
@DOWN
Przepraszam administratorze