Jako że jestem uczącym się programistą chciałbym poprosić o pomoc w mojej sprawie.
Próbuje przerobię skrypt ogłoszeń openautoclassifieds na swoje potrzeby tzn zebym tylko ja mógł dodawać ogłoszenia.
Sprawa wygląda w ten sposób: mam formularz z danymi samochodu po którego wypełnieniu i naciśnięciu wyślij do bazy danych dodaje się pusty wiersz rekordów. i nie mam pojęcia dlaczego. Oryginalny skrypt działa na zmiennych globalnych i na localhoscie śmiga aż miło, ale na serwerze jest ta opcja wyłaczona. Proszę o pomoc bo próbuje już 2 dzień wstawiać $_GET i $_POST ale nic z tego...
Fragment kodu(jeśli będzie potrzeba to prześle formularz):
if ($_GET['action'] =="add") //tutaj próbowałem z post ale nic z tego { $dberror = ""; if ($linefeeds == "Y") { } $query = "INSERT INTO vehicles (title, city, state, price, fulldesc, type, featured, dateposted, agent, notes, owner, model, make, year, drivetrain, transmission, body, doors, features, color, miles, opt1, opt2, opt3, opt4, opt5, opt6, opt7, opt8, opt9, opt10, opt11, opt12, opt13, opt14, opt15, opt16, opt17) values ('$title', '$city', '$state', '$price', '$fulldesc', '$type', '$featured', '$dateposted', '$agent', '$notes', '$owner', '$model', '$make', '$year', '$drivetrain', '$transmission', '$body', '$doors', '$features', '$color', '$miles', '$opt1', '$opt2', '$opt3', '$opt4', '$opt5', '$opt6', '$opt7', '$opt8', '$opt9', '$opt10', '$opt11', '$opt12', '$opt13', '$opt14', '$opt15', '$opt16', '$opt17')"; { } }