Witam,

Poszukuję osoby, która wykona zlecony przeze mnie projekt strony. W zamyśle ma to być portal poświęcony określonemu miastu. Strona ta ma być konkurencją dla dwóch istniejących stron ( www.moja-ostroleka.pl oraz www.eostroleka.pl ). W związku z tym sensownym rozwiązaniem jest dla mnie w tym momencie budowa strony na bazie gotowych systemów CMS typu open source, i wybór padł na Wordpressa. Zależy mi na wykonaniu strony według wzoru podanego poniżej w odnosniku, wzór dotyczy układu i listy działów. Kolorystyka jasny błękit, biel, jasne odcienie, ciepłe, pozytywne. Układ tradycyjny, z racji reklam, które będą na tej stronie wyświetlane. Strona skonfigurowana pod IE oraz Firefoxa. Adres odnośnika: ZARYS STRONY

Wiadomość ofertowa powinna zawierać informacje na temat:
- doświadczenia (portfolio),
- koszt wykonania projektu,
- czas wykonania projektu,
- kwestia opieki serwisowej (czy wchodzi w rachubę, jaki koszt, jaki zakres)
- usługi dodatkowe w zakresie konfiguracji i wspomagające zarządzanie stroną (np. AiO SEO Pack dla Wordpressa , pozycjonowanie w Gogle itp.)
- informacje o dodatkowych usługach które proponuje uwzględnić przy realizacji projektu
- w przypadku zaproponowania innego rozwiązania CMS proszę o informację zawierającą argumenty przemawiające za zmianą.

Osoby zainteresowane proszę o kontakt, okres nadsyłania ofert do 21 lutego 2010.

Łukasz Kulik - Lukasz.Kulik@poczta.fm