Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]instalacja skryptu extplorer
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
bulias
witam winksmiley.jpg
mam problem z zainstalowaniem menadżera plików extplorer smile.gif gdyby zaloguje się dostaje takie komunikaty błędów:
Kod
Warning: realpath() [function.realpath]: open_basedir restriction in effect. File(/usr/local/apache/htdocs) is not within the allowed path(s): (/home/:/usr/lib/php:/tmp) in /home/a8709951/public_html/edytor/include/functions.php on line 76

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/usr/local/apache/htdocs) is not within the allowed path(s): (/home/:/usr/lib/php:/tmp) in /home/a8709951/public_html/edytor/include/init.php on line 230

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/usr/local/apache/htdocs/) is not within the allowed path(s): (/home/:/usr/lib/php:/tmp) in /home/a8709951/public_html/edytor/include/init.php on line 231

i nie wiem jak go zainstalować poprawnie smile.gif

Czy ktoś instalował ten skrypt ? z góry dziękuje za pomoc smile.gif na stronie głównej skryptu piszą że potrzeba tylko php smile.gif
Agape
Sprawdz czy masz dobre sciezki
bulias
hmm...sprawdzałem i wszystko się zgadza ale nadal dostaje te same błędy :/
Mephistofeles
PHP ma prawa dostępu do plików?
bulias
nom ma dostęp plików :/ więc nie wiem jaka może być przyczyna tych błędów
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.