Cytat(wookieb @ 12.02.2010, 00:51:45 )

To, że niektórzy Cię nie lubią a Ci tego nie mówią wcale nie znaczy, że jestem przez każdego uwielbiany.
To że uczyłeś ludzi nie mając inżyniera wcale nie znaczy, że robiłeś to dobrze i nauczyłeś ich wszystkiego czego mogłeś (nie mówię, że spartoliłeś robote zwracam tylko uwagę na słowa "Jakoś nikomu to nie przeszkadzało")
Więc skoro uczysz tych zagadnień to się ich naucz. Zawsze warto wiedzieć więcej, żeby jak ktoś przyjdzie i się zapyta "eee a jak zrobić to" a ty nie będziesz wiedział to trochę lipa. Wiadomo, że nie będziesz wiedział wszystkiego, ale wystarcz się interesować tą dziedziną i wszystko łatwo przyjdzie.
Że idealny nie byłem zdaję sobie sprawę. Po to sam z własnej woli puszczałem na zakończenie szkolenia ankietę, żeby mieć jakąś informację zwrotną na ten temat. Krytyczne oceny były i starałem się z nich wyciągać wnioski.
Bardziej chodziło mi o to, że nikogo nie obchodziło czy mam dyplom, czy ukończony kurs pedagogiczny, czy co tam jeszcze. Ważne było czy potrafię tę wiedzę przekazać. Raz udawało się lepiej, raz gorzej (szkolenie brygady lekko pijanych elektromonterów - hardcore). Czasem trzeba było się zaczerwienić ze wstydu