Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Image ready
Forum PHP.pl > Inne > Komputery i oprogramowanie
krystian1826
Wie ktoś skąd można pobrać image ready bez photoshopa.
Cysiaczek
Cześć,

1. Nadaj sensowny tytuł topikowi
2. Przenoszę na Komputery i Oprogramowanie (a Ciebie proszę, abyś zapoznał się ze strukturą forum)

Pozdrawiam
erix
Pobrać, czy kupić?

Nie popieramy piracenia. A jeśli chodzi o ImageReady, to od bodajże Photoshopa CS program ImageReady został wchłonięty przez PS-a.
krystian1826
Chodzi mi o jakąś wersje próbną czy coś?
erix
Musisz pobrać całego Photoshopa. ImageReady, jako osobna aplikacja, nie jest już rozwijany.
krystian1826
Mam photoshopa cs3
thomson89
Więc Image Ready masz gdzieś w folderze z CS3.
krystian1826
Niema sadsmiley02.gif gdzieś czytałem że image ready jest w wersji photoshop cs2 ale zmieniać nie chce
thomson89
Cytat
W CS3 ImageReady jest zintegrowany z Photoshopem.

To co robiles w ImageReady mozesz zrobic teraz bezposrednio w Photoshopie. Wybierasz 'Slice Tool', kroisz jak Ci sie zywnie podoba a nastepnie dajesz File... Save for Web & Devices... Wybierasz rodzaj kompresji dla poszczegolnych kawalkow (jpeg, gif, png), naciskasz Save a potem w rozwijanym menu pod miejscem gdzie wpisujesz nazwe pliku masz Save as type: Images Only / HTML Only / HTML and Images.

Osobiscie nie polecam bo generowany kod html nie jest najlepszy (ale z drugiej strony nie wszyscy html musza znac).

W zyciu nie uzywalem spolszczonego Photoshopa dlatego nie znam polskich nazw na poszczegolne opcje ale na pewno dojdziesz co i jak.

Źródło: http://peb.pl/tworzenie-stron/224795-pytan...eready-cs3.html
krystian1826
Dzięki wszystko gra a ps mam english
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.