Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: funkcje pack() i unpack()
Forum PHP.pl > Forum > PHP
grzegorz_w3
Mam pytanko czy ktoś wie do czego służą funkcje pack() i unpack(). Chciałbym się tez dowiedzieć jakie te funkcje pobierają parametry i co jest wynikiem ich dzialan.

Proszę o pomoc!
Z góry dziękuje.
grzegorz_w3
a mozna by cos po polsku??
grzegorz_w3
ale czy ktoś może mi pomoc nie podając linków do niezrozumiałych tłumaczenie??
Zyx
Prawdopodobnie nie może, ponieważ Twój kompletny brak samodzielności i ignorancja łamie wszelkie zasady dobrego smaku i poszanowania cudzego czasu. Odpowiedzi na takie rzeczy są w dokumentacji, a jak nie znasz angielskiego, to już Twój problem, bo informatyka angielskim stoi czy się to Tobie podoba, czy nie. Naprawdę, nikt nie ma czasu i ochoty służyć za darmowych tłumaczy manuala tysiącom takich, jak Ty. Dodam, że przy pomocy podanych wyżej dwóch linków, Google i odrobiny pomyślunku znalazłem w 2 sekundy odpowiedź, i to po polsku.

PS. Nie traktuj tego jako ataku, bo to nie jest złośliwość, tylko próba przymuszenia Cię do zawrócenia z drogi donikąd. Nic Cię taka odpowiedź by nie nauczyła, za 5 minut przyleciałbyś z następną funkcją, za 10 z jeszcze następną, a w końcu dostałbyś pewnie bana od moderatora za zaśmiecanie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.