Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [inne]Integracja dwóch stron www, z poziomu przeglądarki | szukam wykonawcy - wolontariat
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
JanStefan
Witam,
nie znam się zbytnio na tej tematyce i wybaczcie, jeżeli pomieszam pojęcia, co oczywiście będę starał się wyeliminować. Uważam, że problem, który przed wami postawię, okaże się ciekawy i prosty w wykonaniu.

Chodzi mi o integracje niżej wymienionej strony z inną stroną (www.ogame.pl) ale z poziomu przeglądarki:
http://webchat.quakenet.org/
Czyli chcę, by na stronie www.ogame.pl oczywiście po zalogowaniu na konto gdzieś na stronie znajdowało się okienko do kanału irc, tak by wszyscy sojusznicy mogli odrazu wejść na kanał, bez zbędnych utrudnień.

Chodzi mi o coś takiego - dobrze by było, gdyby to dodatkowe okienko było można przesówać, zmniejszac czy powiekszać:

Czyli jedynie co trzeba zrobić, to wykonać skrypt, który zintegruje stronę webchat ze stroną ogame.

edit:
szukam wykonawcy - wolontariat...

Pozdrawiam
blooregard
Cytat
Czyli jedynie co trzeba zrobić, to wykonać skrypt, który zintegruje stronę webchat ze stroną ogame.

Proszę, byś podał, czy szukasz wykonawcy czegoś takiego, czy jesteś w stanie za to zapłacić, czy też ma to być wolontariat.
Wtedy wątek zostanie przeniesiony do odpowiedniego subforum.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.