Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Rodzaje gwiazdkowania inputa
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > HTML \ XHTML
mayu11
Witajcie, kiedyś jak dobrze pamiętam można było wybierać rodzaj gwiazdkowania pola input (type=password), teraz nigdzie nie mogę tego znaleźć, były bodajże 3 rodzaje.
Wiecie może cóż to był za argument?
emtiej
nigdy z takim czymś się nie spotkałem, a nawet jeśli istnieje to nie jest prawdopodobnie kompatybilne ze wszystkimi przeglądarkami, więc radzę odpuścić smile.gif
sebastiankozub
wpisanie w google -> http://www.google.pl/webhp?hl=pl#hl=pl&...debb44b505a7970

zwraca mi np -> "Short of writing some sort of javascript to apply to a regular text field that converts characters onkeypress to whatever character you wish to use (while setting a hidden field to the actual password), I know of know way to accomplish this. I can find no css or html attributes that would govern the masking characters."
mortus
Nigdy nie było możliwości zdefiniowania sposobu maskowania hasła w HTML lub CSS. To czy będą to gwiazdki, czy kropki zależy od przeglądarki. Alternatywnie można użyć JavaScript-u, ale trzeba pamiętać, że nie wszyscy mają włączoną obsługę JS w przeglądarce.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.