nie bardzo wiem co jest źle ale w przybliżeniu postaram się przedstawić co nie działa.
Zacznę od tego, że piszę CMS'a, panel usera działa ale nie działa nawet logowanie do panelu admina.
Nazwa sesji jest inna, chyba powinno działać.
Może po kolei, działa formularz, bo przesyła dane do walidacji (wiem bo jak podam złe dane to mam o tym komunikat). Po przesłaniu, teoretycznie zapisuje dane pod zmiennymi sesji (np. $_SESSION['login'). I tu chyba się zaczynają już problemy, bo dla bezpieczeństwa napisałem funkcję, która sprawdza, czy zalogowany jest użytkownik i czy ma on prawa admina. Nie działało mi to, więc dopisałem trochę i wiem już gdzie jest błąd. Na samym początku funkcji, kiedy przypisuję sobie zmienne
$adminLogin = $_SESSION['login'];
Wychodzi na to, że zmienna $_SESSION['login'] jest cały czas pusta. I nie mam pojęcia czemu. Prędzej jest instrukcja przypisania do niej danych z formularza, do innych zmiennych innych danych. Ale nie działa. Już nie wiem, czy pisać od początku czy co bo mnie trafia. Jak czegoś nie dopisałem, to powiedzcie, dopiszę, tylko proszę, pomóżcie.