Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML][CSS] display koliduje z divem
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
migo
Witam koduje od wczoraj szablon na stronę internetową główny szablon już zakodowałem i działa wyśmienicie lecz w kilku podstronach będzie szablon który zwija część strony zrobiłem zwijanie za pomocą JS jednego z tematów na forum, lecz teraz mi nie chcą działać inne rzeczy nowinki czyli przewijanie za pomocą JQ w prawo lub lewo oraz scroll przewijanie w dół:

Strona głównego szablonu chodzi o elementy na czarnym tle
eSC

Strona z błędem:
eSC dodatkowa

Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję.
Misiur66
Czemu tą funkcje robisz osobno w czystym JS'ie? Jak już korzystasz z jQuery to i to tak zrób. Ja korzystam z Mootools, ale wklepałem w google jquery show i mam:

jQuery .show()
migo
A nie może taka zostać nie opłaca mi się na razie tego przerabiać a błąd to chyba nie jest tym spowodowany chodzi ci o funkcję rozwinięcia tej części jak dobrze rozumiem.

Po zastosowaniu Jq w wyżej wskazanym linku do otwierania przewijania dalej nie działają tak jak powinny po prostu w ogóle nie działają.
krzysztof_kf
Wszystko masz ok tylko zmień ścieżkę w plikach js na

1. ../index_pliki/

i będzie git . jeśli nie zadziała to jest jeden powód który wielokrotnie przerabiałem jeśli chodzi o skrypty js czy jquery poszukać takiego co będzie działał równocześnie z innym skryptem .

Tak na marginesie to na pewno nie jest wina CSS.
migo
czemu zmiana ścieżki pliki znajdują się w tym samym katalogu co cały plik html.

Problem nie jest to iż kłócą się jakieś pliki JS, otwieranie w jednym miejscu działa i przewijanie równocześnie.
Problemem jest to iz otwieranie mam zrobione nad divem z jakimś przewijaniem i to chyba jest problem ale inaczej się nieda.
Tutaj zdaje mi się że jest to problem z display ale ja nie umiem go rozwiązać.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.