Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Kolor Admina itp.
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
BraUn878
Cześć, mam problem bowiem:
Chcę zmienić kolor admina, juniora i moderatora więc w chodzę do PA->Style->Edytuj dane stylu i zmieniam kolorki i zatwierdzam.
Włączam stronę główną forum jest ok, odświeżam a forum traci wszystkie ustawienia (Tak jak by nie było wgranego stylu) tło jest białe, kolor linków inny itp. ale kolor admina jest taki jak zmieniłem. Ustawiałem atrybuty pliku styl.css na 777 ale to na nic. Zauważyłem ten błąd w zielonych stylach, w takich prostych białych jest ok ;/
Dzięki za pomoc ;P

PS. Chodzi o php by przemo
tehaha
a spróbuj te zmiany zrobić bezpośrednio na plikach, bo kiedyś w jakiejś tam wersji pamiętam, że te zmiany zrobione w PA to tylko do pamięci szły a nie nadpisywały plików
BraUn878
Mógłbyś mi to bardziej wyjaśnić bo nie za bardzo rozumiem sadsmiley02.gif
Chodzi o plik nazwastylu.css lub nazwastylu.tps? Jeżeli tak to nie wiem właśnie gdzie to zmienić dry.gif
krzysztof_kf
zapodaj link .
tehaha
no z tego co zrozumiałem to zmieniasz style przez panel admina i zmiany nie są trwałe, więc może spróbuj przez ftp bezpośrednio edytować te pliki, masz tam katalog styles->nazwa_szablonu->theme-> pliki .css, no i po zmianach usuń wygenerowany cache bo może zmiany są wprowadzone a Ty po prostu przeglądasz strony wyciągnięte z cache
BraUn878
no z tego co zrozumiałem to zmieniasz style przez panel admina i zmiany nie są trwałe, więc może spróbuj przez ftp bezpośrednio edytować te pliki, masz tam katalog styles->nazwa_szablonu->theme-> pliki .css
Chodzi o plik nazwastylu.css lub nazwastylu.tps? Jeżeli tak to nie wiem właśnie gdzie to zmienić dry.gif

zapodaj link .
www.energianadnerczy.xaa.pl / www.gim3dlawas.xaa.pl
Na obu stronach ten sam problem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.