Projekt graficzny jest i jest już zakodowany do HTML+CSS zostaje tylko oprogramowanie.

Przybliżone funkcjonalności reszta na priv.
Panel zarządzający z podziałem użytkowników zarządzających (redaktorów) i prostym przydziałem tego co mogą w nim klikać.
Czyli rozróżniamy użytkowników do działania w panelu (redaktorów) i użytkowników zwykłych czyli każdy człowiek.
Każda podstrona, żeby była do edycji fajnym edytorkiem w formie worda, dodawanie zdjęć, linków podstron... Tak, żeby usiadł stażysta i mógł wklepać nowy artykuł, zmienić godziny odjazdów pociągów, dodać zdjęcie do galerii czy poprawić tekst lub dodać jakiś link w historii.
Wydaje mi się, że najbardziej rozbudowanym tematem będzie system artykułów z możliwością dodawania kategorii.
Więc może powiem po pozycjach menu:
Historia - zwykła podstrona z historią zdjęcia opisy... Taki jeden duży artykuł
Forum - tylko guzik będzie podpięte zewnętrzne
Mapa - to samo co historia
komunikacja - podobnie co historia tylko kilka podstron rozkłady PKP, PKS...
Galeria - tu trzeba by stworzyć jakąś prostą estetyczną galerię zdjęć z podziałami na kategorię, możliwością oceny zdjęć i komentarzy
kontakt jedna podstrona
reklama jedna podstrona
kwatery - link do zew. serwisu
współpraca - jedna podstrona
Do tego chciałbym, żeby był podpięty dobry system statystyk może być jakiś darmowy google analytics, abym miał możliwość łatwej kontroli która podstrona jest odwiedzana i ile skąd i jak...
Jakiś prosty rotator banerów w 3-4 miejscach na stronie.
galeria z podziałem na kategorie, komentarze ocenianie
Możliwość dodawania i tworzenia prostych sond.
Szukajka.
Pogoda dotycząca Stegny na głównej w małej ramce, ew. po kliknięciu większą
szczegółową jakiś gotowiec.
Możliwość logowania się użytkowników... taki prosty system mailowy między użytkownikami takie Prywatne wiadomości. Żeby ja także mógł rozesłać do wszystkich informacje. Użytkownik po zalogowaniu ma dostęp tylko do dodawania ogłoszeń. Chyba, że system mailowy da się zintegrować z forum.
Bardzo prosty system ogłoszeń, żeby klient założył konto i miał możliwość wpisania prostego ogłoszenia z podziałem na kategorię... Sprzedam auto... itp... opis zdjęcie, nazwa, cena itp...
Prosty katalog firm: nazwa, adres, nip telefon ew. jedno zdjęcie
Archiwizację bazy danych do pliku z poziomu panelu
Instalacja phpBB lub innego forum na serwerze i integracja ze stroną aby było jedno logowanie i, żeby na stronie pokazywało 5 ostatnich wpisów z forum. Wszystko odpalone na moim serwerze...