Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]by przemo Grupy i avatary
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
dziadek02
Witam. Posiadam 2 problemy. jednym z nich jest wrzucanie avatarow na forum. Forum stoi na platnym serwerze. Kiedy chce wrzucic avatar wyskakuje mi napis "Rozmiar obrazka musi być mniejszy niż 0 kB" Lecz w PA mam wpisanie 50. Zmienialem na 999, 1, 25. Nic to nie zmienia. Nie wiem jak to naprawic.

Lecz drugim probleme jest usuniecie grup na forum. Tak, czytalem poradniki jak sie to robi i ustawiam dobrze chmody, nawet dawalem innej osobie, ktora sie na tym jako tako zna, zeby tez sprobowala i ciagle w PA jest napis, ze nie mozna zmienic, bo nie sa zmienione chmody i nie mozna wcisnac "WYSLIJ". Moze moge to recznie zmienic w WS_orange.css Tylko prosze powiedzcie, ktora linijka albo jak mniej wiecej to sie nazywa. Pozdrawiam i czekam na pomoc smile.gif
evolucja
To chyba pytania do supportu przemysława.
dziadek02
mialem nadzieje, ze ktos juz mial podobny przypadek lub wie jak to naprawic. poczekam jeszcze na jakies odpowiedz smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.