Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML][inne]Nowa domena
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
mech
Problem jest tego typu.

po wpisaniu: nowadomena.pl
przekierowuje mnie na staradomena.pl/folder/
i taki właśnie adres pokazuje w przeglądarce.
Co trzeba zrobić aby po wpisaniu nowadomena.pl ciągle pokazywało że korzysta się z witryny nowadomena.pl

Liczę na szybką pomoc smile.gif
Wiktor P.
U mnie w panelu na koncie hostingowym trzeba nową domenę podać w zakładce 'zarządzaj domenami'.

Oczywiście po czasie, jaki administrator podaje, że domena będzie aktywna (u mnie do 48h).
mech
ja kożystam z Cpanelu. U mnie domena jest już zaparkowana i działa, tylko że jak ją przekierowuje na staradomena.pl/folder i wpisuje nowadomena.pl to zamiast pokazać że jestem na stronie nowadomena.pl i pokazując treść z staradomena.pl/folder to pokazuje że jestem na stronie staradomena.pl/folder

dla jasności zapraszam na stronę: www.e-podsłuchy.pl
evolucja
Prawdpodobnie w domeny zaprakowane masz wybrane: pointer lub wskaźnik. Spróbuj zmienić na alias lub parked. Ewentualnie jeśli nie masz takiej opcji, domenę będziesz musiał dodać w Addon Domains(nie znam odpowiednika po polsku).

To co zrobiłeś to jest normalne zachowanie, twoim zadaniem jest zmienienie opcji aby z wskaźnika zrobiło się alias smile.gif Nie używam cPanela więc nie wiem dokładnie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.