<?php $firma = $_POST['firmaTXT']; $nazwisko = $_POST['nazwiskoTXT']; $mail = $_POST['mailTXT']; $adres = $_POST['adres']; $wiadomosc = $_POST['wiadomosc']; $papier = $_POST['papierTXT']; $rozmiar = $_POST['rozmiarTXT']; $gramatura = $_POST['gramaturaTXT']; $stron = $_POST['stronTXT']; $naklad = $_POST['nakladTXT']; $cena = $_POST['cenaKoncowa']; $dwustronnyTXT = $_POST['dwustronnyTXT']; $bindTXT = $_POST['bindTXT']; $bigoTXT = $_POST['bindTXT']; $foliTXT = $_POST['foliTXT']; $temat = "Zamówienie ze strony xxx"; $do = 'xxx@xxx.pl'.', '; // note the comma $do .= $mail; $wiadomosc_mail = '<html>'. '<head> <meta http-equiv=\"content-type\" content=\"text/html; charset=iso-8859-2\">'. '</head>'. '<body>'. '<font color=red>Firma: '.$firma.'</font><br>'. '<p>tresc</p>'. '</body>'. '</html>'; $naglowki = "MIME-Version: 1.0\r\n"; $naglowki .= "Content-type: text/html; charset=UTF-8\r\n"; $naglowki .= "From: formularz zamowienia"; echo '&content=Wiadomość została wysłana, na podany przez Państwa adres e-mail, zostanie wysłane potwierdzenie zamówienia.'; ?>
... i nie wiem dlaczego, ale nie chce wysylać mi na drugiego maila zawartego w zmiennej $mail. Moze ktos spojzy na to swierzym okiem i wytknie mi blad. Z gory dziekuje.
PS. A pro pose, moze ktos wie (wiem, ze nie z tej beczki) jakim edytorem najlepiej edytowac pliki html wygenerowane przez Flash CS4 zeby nie wywalalo polskich czcionek z animacji flash?