Pisałem to w PHP, jestem pewny że używając java script'u było by o wiele prościej, jednak chcę przetestować własne umiejętności.
Proszę o analizę tego kodu i napisanie co można by tutaj poprawić, gdzie zrobiłem jakieś błędy.
<?php //Tworzeniec cookie z wygenerowana losowo cyfra { } //tworzenie zmiennych $cyfra_wygenerowana=$_COOKIE['losowa']; $cyfra_usera=$_POST['cyfra']; //podpowiedzi { echo '<form action="index.php" method="POST">CYFERKA: <input type=text name="cyfra"><input type=submit value="Wyślij"></form>'; }elseif ($cyfra_wygenerowana>$cyfra_usera){ $proba++; echo '<form action="index.php" method="POST">CYFERKA: <input type=text name="cyfra"><input type=submit value="Wyślij"></form>'; }elseif ($cyfra_wygenerowana<$cyfra_usera){ $proba++; echo '<form action="index.php" method="POST">CYFERKA: <input type=text name="cyfra"><input type=submit value="Wyślij"></form>'; }elseif ($cyfra_wygenerowana==$cyfra_usera){ $proba++; echo 'Zgadłeś za '.$proba.' razem BRAWO!<br><a href="index.php">Kliknij</a> by zagrać jeszcze raz.'; }else{ } ?>