Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Autoryzacja php i dwa pliki html w jedynym...
Forum PHP.pl > Forum > PHP
ReBeLs513
Mam autoryzacje php i po wpisaniu hasła jest się zalogowanym. Niestety po kliknięciu w stronę główną php wczytuje tylko tło:/ a pliku z ramkami nie. Jak zrobić autoryzacje tak, aby przed wpisaniem hasła był wczytywany plik index a po zalogowaniu plik index2? Błąd jest tutaj: http://ReBeLs.0fees.net
Fifi209
Kod wklejamy na forum - to raz.
Dwa - autoryzacja w php była wałkowana tyle razy, że mógłbyś przynajmniej poszukać zanim założyłeś kolejny temat z tej serii, dodatkowo na forum znajdziesz przyklejone tematy o bezpieczeństwie.
ReBeLs513
chodzi o to, ze gdy uzytkownik jest zalogowany to widzi tylko tlo strony;/ Nie wiem, jak wpisac kod w skrypcie PHP, aby zostaly wczytane ramki;// Da się tak? Bo wprowadzam kod trzech ramek w PHP a widze tylko tlo strony;/

częć kodu, o którą mi chodzi:
  1. // Ktos jest zalogowany
  2. echo '<frameset rows="96,*">
  3. <frame name="tytul" src="naglowek.html" noresize="noresize" />
  4. <frameset cols="144,*">
  5. <frame name="menu" src="menu.html" target="Churumo" noresize="noresize" />
  6. <frame name="Churumo" src="nowosc!!!.html" noresize="noresize" />
  7. </frameset>
  8. <noframes>
  9. <body>
  10. <p>Używasz bardzo starej przeglądarki internetowej lub próbujesz wejść na tę stronę z telefonu komórkowego. Proszę abyś pobrał sobie najnowszą wersję <a href="http://mozilla.com/">Mozilli FireFox</a>. Wtedy z pewnością dostaniesz się na stronę;) Wszelkie zapytania kierować do <a href="mailto:admin@rebels513.cba.pl"> Administratora strony.</a><br>Teraz brak wersji mobilnej i na starsze przeglądarki!</p>
  11. </body>
  12. </noframes>
  13. </frameset>';
  14. }
  15. else
  16. {

Powyższy kod ignoruje ramki:( Proszę o rozwiązanie (jestem początkującym w te klocki)

Dzięki za pomoc:/ można jakoś dodać ramki w php, bo ten wyżej sposób nie działa.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.