Po niżej przedstawiam wam kawalek kodu z mojego sklepu internetowego i chcialbym was prosić o pomoc.
Jak wysłać zamówienie na e-maila razem z tym formularzem proszę o gotowe rozwiązanie ponieważ zanim tutaj napisałem szukałem 3 dni i każda próba była nie udana.
echo "\n<tr>\n<td>Lp.</td>\n<td>Nazwa</td>\n<td>Sztuk</td>\n<td>Cena</td>\n<td>Razem</td>\n<td>Usuń</td>\n</tr>\n"; $sesja = $_SESSION['name']; "SELECT Items.id, Brands.cid FROM Brands INNER JOIN Items ON Brands.bid = Items.bid where Items.id=".$item; $zapytanie = "Select Kosz.kid, Kosz.id, Kosz.no, Items.id, Items.name, Items.price From Kosz Inner Join Items On Kosz.id = Items.id where Kosz.kid='".$sesja."'"; $wynik = Query($zapytanie); foreach ($wynik as $row) { echo "<tr>\n <td>".$id."</td>\n <td>".$row['name']."</td>\n <td>".$row['no']."</td>\n <td>".$row['price']."</td>\n <td>".$row['price']*$row['no']."</td>\n <td><input type=\"checkbox\" name=\"del[]\" value=\"".$row['id']."\"></td>\n </tr>\n"; $id++; $suma+=$row['price']*$row['no']*1.22; } <form method="post"> Imie <input type="text" name="Imie: " /><br/> Nazwisko <input type="text" name="Nazwisko: " /><br/> Ulica <input type="text" name="Ulica: " /><br/> Miasto <input type="text" name="Miasto: " /><br/> Kod pocztowy <input type="text" name="Kod Pocztowy" /><br/> Dowód Zakupu <input type="radio" name="Faktura" value="tak" />Faktura Vat <input type="radio" name="Paragon" value="tak" />Paragon<br/> Forma Płatności <input type="radio" name="Przelew" value="tak" />Przelew <input type="radio" name="Gotówka" value="tak" />Gotówka <input type="radio" name="Za Pobraniem" value="tak" />Za Pobraniem </form> <br/></br><br/>'); }