Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tabela w HTML problem
Forum PHP.pl > Forum > Po stronie przeglądarki > HTML \ XHTML
perzu24
Witam mam tabele ale jak ją dodam na stronę to przed nią jest bardzo duża "spacja"

Tutaj można to zobaczyć: http://wrestlinglop.vgh.pl/readarticle.php?article_id=32

Może ktoś napisać gdzie jest błąd, że mi tak ta tabela spada na dół? Nie mam przednią wpisane </br> ani nic z tych rzeczy.

To kod tabeli:

Kod
<table border="5">
<tr align="center">

<td bgcolor="maroon"><font size="2" color="khaki"><b>#</b></font></td><td bgcolor="maroon"><font size="2" color="khaki"><b>Matches</b></font></td>    <td bgcolor="maroon"><font size="2" color="khaki"><b>Stipulations</b></font></td>    <td bgcolor="maroon"><font size="2" color="khaki"><b>Time</b></font></td>

</tr>
<tr align="center">
    <td>1</td>    <td>Purry defeated Mat Brind</td> <td>Admin [CL]</td>    <td>0/0</td>
</tr>
<tr align="center">
    <td>2</td>    <td><nick_gracza></td> <td><ranga_w_klanie></td>    <td>0/0</td>

</tr>
<tr align="center">
    <td>3</td>    <td><nick_gracza></td> <td><ranga_w_klanie></td>    <td>0/0</td>
</tr>
<tr align="center">  
    <td>4</td>    <td><nick_gracza></td> <td><ranga_w_klanie></td>    <td>0/0</td>

</tr>
<tr align="center">
    <td>5</td>    <td><nick_gracza></td> <td><ranga_w_klanie></td>    <td>0/0</td>
</tr>
<tr align="center">
    <td>6</td>    <td><nick_gracza></td> <td><ranga_w_klanie></td>    <td>0/0</td>

</tr>
<tr align="center">
    <td>7</td>    <td><nick_gracza></td> <td><ranga_w_klanie></td>    <td>0/0</td>
</tr>
<tr align="center">
    <td>8</td>    <td><nick_gracza></td> <td><ranga_w_klanie></td>    <td>0/0</td>

</tr>
<tr align="center">
    <td>9</td>    <td><nick_gracza></td> <td><ranga_w_klanie></td>    <td>0/0</td>
</tr>
<tr align="center">
    <td>10</td>    <td><nick_gracza></td> <td><ranga_w_klanie></td>    <td>0/0</td>

</tr>
</table>
</td>

</tr>
pedro84
Masz w tabeli <br>.
perzu24
ale gdzie jest te <br>? Bo ja nie widze. Mógłby ktoś wkleić poprawny kod?
pedro84
To sobie podejrzyj kod! Około 270 linijki.
perzu24
nie mam tam </br>, </tr> ok ale br na serio tam nie widzę. jestem zielony w html więc nie za bardzo się znam a tabelę wziąłem stąd (to ta pierwsza od Danioso): http://www.webmasterzy.org/index.php?showt...mp;#entry294795

wkleiłem tak jak było i tylko edytowałem pod siebie. to jest tak jakby te br było ale nie było widoczne przynajmniej dla mnie
askone
Hej

Masz tam nie jedno </br> a wiele winksmiley.jpg

Szukaj w tym miejscu:
  1. <td class="capmain-body" colspan="3">
  2. <br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
  3. <table border="5"><tbody>
  4. ...
  5. </tbody></table><br>
  6. </td>

Pozdrawiam
perzu24
a jak podejrzeć tą tabelę by zobaczyć te <br> i je usunąć?
askone
Cytat(perzu24 @ 6.08.2010, 13:41:23 ) *
a jak podejrzeć tą tabelę by zobaczyć te <br> i je usunąć?

Musisz znaleźć fragment kodu w pliku w którym masz zapisaną tę tabelkę. Może być generowana dynamicznie, ale wtedy wystarczy, że wyszukasz plik w którym będzie zawarty fragment:
  1. <td class="capmain-body" colspan="3">

Tam też powinny być te <br>

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.