Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: pytanie w sprawie oferty pracy
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
aiden
Witam

Szukam pracy na stanowisku pozycjoner, znalazłem ogłoszenie spełniam wszystkie kryteria tylko martwi mnie jedno:
dobra znajomość technologii tworzenia stron, w szczególności PHP i MySQL

no znam php ale nie mam aż tak praktycznej wiedzy, wiem jak zrobić skrypt itp itd ale nie na pamięć, musze wchodzić do manuala. I teraz nie wiem o co im dokłdanie chodzi, jako ze praca na stanowisku starszy specjalista ds. seo.
W poprzedniej firmy nie musialem znac php mielismy tam od tego specjalistów. chyba chodzi tutaj o podstawowe znajomosci tej technologi?

Co wy o tym sadzicie?

Quantum
hm, piszą o dobrej znajomości więc chyba nie miałbyś być tam tylko od SEO, przynajmniej ja mam takie wrażenie
Cytat
wiem jak zrobić skrypt itp itd ale nie na pamięć, musze wchodzić do manuala.

to nie ma znaczenia, ważne żebyś potrafił z niego korzystać smile.gif
Daiquiri
Myślę, że najlepsze źródło w tej kwestii stanowić będzie Twój potencjalny pracodawca. Wyślij CV, w którym zawarta będzie informacja o faktycznym stanie Twojej wiedzy - jeżeli zaproszą Cię na rozmowę to znaczy, że przeszedłeś przez sito smile.gif. Zawsze możesz też zadzwonić i dopytać. Nie wydaje mi się, żeby to Cię skreślało na starcie - wręcz przeciwnie smile.gif.
aiden
no ok- nie no tak pytam bo ogolnie rownoczesnie poszukuja specjalisty dewelopera php/django
Wiec tak mi to podejrzanie wyglada;)

Raczej wydaje mi sie ze pojedyczne przerobki beda zlecane mi a grubsze ryby specjalistą smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.