Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: logowanie na forum
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
IceManSpy
Witam

Nie wiem czy to błąd, czy nie dopatrzenie, ale jedna rzecz mnie trochę denerwuje. Otóż są 2 panele logowania:
1.
2.

I kiedy loguje się przez 1 panel to przenosi mnie do tego ekranu ekranu logowania:

Kiedy loguje się przez 2 panel, to wszystko jest OK. Czy to jakiś błąd / niedopatrzenie? Używam lasspass'a i on wypełnia mi formularz nr 1 i przez to i tak muszę się ręcznie logować w tym drugim.
kwiateusz
a mi wlasnie lastpass działa z 1, ale przyjrze się dokładnie winksmiley.jpg
IceManSpy
Zauważyłem, że u góry dostaje taki komunikat: "To menu zostało zablokowane" . Ale to jak wypełni lastpass, kliknę na formularz i dam enter.
kwiateusz
ja korzystam z wypełnij automatycznie, bo tam buttona nie ma i ten enter nie wiadomo na czym działa, poprostu dostawie jakis submit smile.gif
IceManSpy
Ja też mam automatyczne wypełnianie, ale bez automatycznego submita. Więc jakby była możliwość dodania tam jakiegoś przycisku to fajnie by było smile.gif
kwiateusz
ten przycisk tam był nawet, dlatego loguj automatycznie działało smile.gif poprawiłem style tu i tam i przycisk wrócił, powinno być dobrze
IceManSpy
Wielkie dzięki za szybką reakcję i poprawkę smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.