Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Piwo i jego otwieranie
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
ramonescojones
Macie swoje sposoby na otwarcie butelki z piwem? NA tym filmiku facet otwiera nawet szczoteczką do zębów winksmiley.jpg

---spam---
lord2105
ja zazwyczaj zapalniczką smile.gif
Crozin
Stara poczciwa Nokia 3310 - po zdjęciu "anteny" działa dokładnie jak klasyczny otwieracz.

Niestety - raz się przy tym zalała i na dobre przestała działać. sad.gif
SHiP
Najlepiej otwierać słowem!

Cytat
Kobieto otwórz piwo.
Damonsson
Parę lat temu założyłem się, że otworzę piwo chusteczką higieniczną, a że jestem dość uparty to do dzisiaj mam blizny na palcach i w pamięci zmarnowanych wiele chusteczek. Ale zakład wygrałem, kiedy złoży się chusteczkę na wiele razy to jest to możliwe smile.gif
qba10
Znajomy miał dziwny zwyczaj otwierania piwa zębami...
Teraz dziwnie wygląda bez zęba z przodu...

Edit:
Ten sposób jest lepszy smile.gif
http://www.youtube.com/watch?v=eTT8SRrA334...feature=related
kreciko
Cytat
Znajomy miał dziwny zwyczaj otwierania piwa zębami...
Teraz dziwnie wygląda bez zęba z przodu...

Jak ktoś gupi to aż miło. Ja otwieram tylko trzonowymi, nadal są całe, jak się dba o nie. A widzieliście jak otwierają oczodołami, albo stanikiem?
cojack
Ja widziałem w bieszczadach dziadka co otwierał piwo właśnie oczodołami, bylem w totalnym szoku. A tak to piwo o piwo, zapalniczka, co się nawinie pod rękę (sztućce itp).
nospor
Hmm.... ale wiecie, że od ładnych "paru" lat istnieje takie coś jak otwieracz? tongue.gif
Cysiaczek
Ja tylko formalnie - edytuję spam. Dyskusję można prowadzić dalej, ale z pominięciem reklamy
marcio
Zapalniczka,klucze,otwieracz oczywiscie jesli jest rzadko kiedy to sie zdarza, jakas lawka,drzewo ;], piwo o piwo, ostre kanty

No i oczywiscie Warka rlz! ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.