Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [POSZUKUJĘ] Młody inż. szuka zleceń
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
topgun777
Witam
Poszukuję zleceń na wykonanie aplikacji web, zarówno dla klientów z Polski jak i zagranicy (lecz tutaj tylko anglojęzyczny lub rosyjskojęzyczny kontakt).

Posiadam około 2,5 letnie doświadczenia na stanowisku programisty. Technologie jakie opanowałem do tej pory to:

Backend: PHP (w tym frameworki CakePHP,CodeIgniter oraz Kohana i ZendFramework, obiektowość PHP - własne projekty,frmeworki i aplikacje autorskie, do tego jeszcze szablony SMARTY),

Frontend: Javascript (jQueryy UI), xHTML,

Bazy: MySQL,PostgreSQL,MSSQL,

Inne technologie:
JAVA 2SE (aplikacje desktopowe),
.NET 3.5 (proste aplikacje web i desktop),
programowanie stron na urządzenia mobilne (PHP + WURFL + któryś z frameworków),

Oferuję szereg usług z zakresu:

* budowania serwisów internetowych (HTML/xHTML,SQL,PHP,CSS),
* integrowania stron z systemami zarządzania treściami typu CMS,
* tworzenia serwisów przeznaczonych pod urządznia mobilne (np. telefony komórkowe),
* tworzenia rozszerzeń do popularnych frameworków języka PHP,
* programowania okienkowych aplikacji w języku java,
* tworzenia nieskomplikowanego oprogramowania J2ME na telefony komórkowe,
* wdrażania/przenoszenia/poprawiania/testowania istniejących serwisów internetowych.

kontakt:
piotrekla@gmail.com
lub priv

--
pozdrawiam
Piotr
Spawnm
Cytat
obiektowość PHP - własne projekty,frmeworki i aplikacje autorskie...

Pokaż 1-2 swoje frameworki chętnie przetestuję :-)
Cypherq
W 2,5 roku opanowałeś 4, niezwykle różniące się od siebie podejściem do problematyki frameworki, ponadto sam jezcze stworzyłeś swój... Człowiek orkiestra, hmn?
topgun777
Cytat(Spawnm @ 20.09.2010, 10:02:54 ) *
Pokaż 1-2 swoje frameworki chętnie przetestuję :-)

Jeśli to jest związane z ofertą jakiejś pracy zleconej to z chęcią w celu jedynie do obejrzenia raczej niechętnie, generalnie odezwij się na priv jak masz ochotę i napisz mi gdzie chcesz to dostać?

--
Piotrek
Spawnm
Nie swój tylko swoje autor piszę że stworzył frameworki nie framework, bardzo chciałbym je zobaczyć , skoro się autor nimi chwali na pewno są do obejrzenia w ramach sprawdzenia portfolio ;]

//edit
Wyślij link do pobrania na priv do 1-2 fw , oczywiście nie będe z nich korzystać jedynie przejrzę .
topgun777
Cytat(Cypherq @ 20.09.2010, 10:19:56 ) *
W 2,5 roku opanowałeś 4, niezwykle różniące się od siebie podejściem do problematyki frameworki, ponadto sam jezcze stworzyłeś swój... Człowiek orkiestra, hmn?

Piszę ze poznałem to nie znaczy że jestem w nich alfą i omegą ale potrafię bez problemu stworzyć aplikację web, a jak czegoś nie wiem do zawsze z dokumentacji sobie mogę doczytać i zaimplementować. Generalnie uważam że jak znam ich podstawy i używam/używałem to potrafię sie w nich odnaleźć dlatego wypisałem je. Po za tym CodeIgniter jest bardzo podobny do Kohany wiec chociażby na Kohanę nie potrzebowałem dużo czasu znając ten pierwszy.

Co do napisania frameworku to nie jest to trudna sprawa jak się poukłada sobie co jest dokładnie potrzebne, jakie funkcjonalności i jak ma wyglądać struktura. Najprostszy to napisanie Autoloadera podzielenie elementów na bazowe klasy wzorca MVC i dodanie do tego paru rzeczy, ale nie będę sie zagłębiał w szczegóły.

Generalnie z tego co widzę to nawet w necie są jakies tutoriale do tego... wystarczy google : http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&...3be20cdf1738e07

ps. nie chce tutaj zaczynać dyskusji napisałem do działu poszukuję aby ludzie pisali jesli chcą mi dać jakieś zlecenie.

--
Piotrek
Puciek
Zanim dadza ci jakies zlecenia to chca zebys potwierdzil swoje umiejetnosci. Nie masz portfolio, nie zalaczyles zadnego kodu tylko jakies hasla. Nawet nie podales swoich danych osobowych, a liczysz ze ktos ci da zlecenia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.