Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat]Logo
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
bartek_fm
Witajcie,

Choć moja oferta może się okazać dla niektórych mało opłacalna, to jednak myślę bardzo prosta i może przynieść pewną satysfakcję smile.gif

Chodzi o wykonanie loga, a właściwie belki (zdjęcie, ciekawa grafika, inny pomysł) w miejsce obecnego zdjęcia, które znajduje się po lewej stronie strony http://zakaz-palenia.pl Chodzi o identyczne wymiary. Dodatkowo, jeśli ktoś ma ekstra pomysł na logo (obecnie niebieski znak zakazu palenia), który uważa, że będzie się najlepiej komponował w całości z lewą stroną, to również bardzo proszę o pomysły. Swoje koncepcje proszę przesyłać pod adres kontakt@zakaz-palenia.pl Wybrany zostanie według mnie najciekawszy pomysł smile.gif

W zamian oferuję:

Umieszczenie tego loga na stronie smile.gif
Zamieszczenie na miesiąc linka, logo lub inny baner w dziale "Nasi partnerzy".

Pozdrawiam,
Bartek
ayeo
Loga Ci nie zrobię bo nie zgadzam się z promowanymi przez Ciebie ideami smile.gif Co do "umieszczenia informacji na miesiąc", masz stronę, która ma ~1000 wizyt w sumie, w dziale partnerzy pewnie było z 50, z tego jakiegokolwiek linka kliknęła w najlepszym razie jedna osoba. Może zrobimy tak, kup mi mercedesa, a ja w zamian:
a. przyjmę go
b. powiem jednemu znajomemu, że to od Ciebie

Tak na poważnie to nie widzę nic złego w wolontariacie. Zawsze można podszkolić warsztat itd. Jednak oferowanie czegoś takiego jak Ty to już jest bezczelność jawna.

Pozdrawiam!
Daiquiri
Wolontariat wolontariatem, ale to jest konkurs! A nagroda jest co najmniej wątpliwa jak już napisał ayeo

@down:
Wszystko fajnie, ale Ty chcesz zrobić konkurs z tego wolontariatu ("Wybrany zostanie według mnie najciekawszy pomysł"). Uważasz, że oferowanie czegoś takiego jest w porządku? A co do potencjału... fajnie. Link (i to w dziale partnerzy) oferujesz na miesiąc. Co "wolontariuszowi" po tym, że po roku Twój portal stanie się niebywale popularny? Odnośnika już dawno wtedy nie będzie. Chociaż tak jak już pisałam wolontariat + konkurs + wątpliwa nagroda != wszystko jest OK.
bartek_fm
Strona powstała bardzo niedawno, bo 4 listopada. Według statystyk, odpukać, ma coraz większą ilość odwiedzin. Wczoraj według stat24 miała 607 wizyt. Mam nadzieję, że będzie często odwiedzana, bo temat jest ważny i liczę na jej potencjał. smile.gif

Pozdrawiam,
Bartek
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.