jakiś czas nic nie pisałem bo jakoś nie trafiałem na problemy, ale teraz mam następujący:
Mam panel logowania - stardard Login oraz Hasło, po zalogowaniu zostaje user przekierowany na właściwą stronę php, tam wykonuje się zapytanie sql i pojawia się tablica z danymi. W tejże tablicy jest pole nr_obw ('1' lub '2'), chciałbym aby podczas logowania user poprzez wybór pola radio został przekierowany do właściwej strony gdzie zostanie wykonane zapytanie z warunkiem nr_obw=1.
na dzień dzisijeszy mam taki formularz w pliku z logowaniem:
<form name="logowanie" form action="logowanie.php" method="post"> <input type="hidden" name="wyslane" value="TRUE" /> <p>Login: <input type="text" name="login" value="" title="Podaj swój LOGIN"/></p> <p>Hasło: <input type="password" name="haslo" title="Podaj swoje HASŁO"/></p> <p>Wybierz Nr Obwodu:<br> <input type="radio" name="nr_obw[]" value="1" />1 <input type="radio" name="nr_obw[]" value="2" />2 <p><input type="submit" value="Zaloguj" /></p>
oraz zapytanie w pliku pokazującym tabelę:
$sql1 = "SELECT $tabela.id_book, $tabela.imie_nazwisko, $tabela.start_pol, $tabela1.animals, $tabela1.animals1, $tabela1.animals2, $tabela1.ilosc, $tabela1.ilosc1, $tabela1.ilosc2, $tabela1.ilosc_shot, $tabela1.login FROM $tabela LEFT JOIN shot ON $tabela.id_book=$tabela1.id_book where nr_obw='{$_POST['nr_obw']}' AND $tabela.id_book>$from"; $result1 = mysql_query($sql1) OR die('Queryproblem: '.mysql_error());
Prosze o pomoc.