invx
13.05.2004, 13:38:41
szukam czegos w rodzaju kursu php dla srednio zaawansowanych, tak zebym mogl poszerzyc swoj znajomosc php, bo narazie to tylko z kursu, sie uczylem, ale w pewnym momencie, zauwazylem ze to mi nie wystarcza.
matys
13.05.2004, 13:41:10
Najlepszy kurs to Manual i to forum

Oraz czytanie i analizowanie skryptów autorstwa innych osob.(przynajmniej dla mnie)
Cudi
13.05.2004, 18:56:38
Kurs dla średnio-zaawansowanych? Raczej cieżko będzie coś takiego znaleźć

Bo w sumie jak ktoś juz jest średnio-zaawansowany to nie potrzebuje prowadzenia za rączke, potrafi sam znajdywać potrzebne informacje (manual, fora, książki na odpowiednim poziomie itd.). Dodatowo, co w takim kursie miałoby się znaleźć? Bardzo cięzko zdefiniować gdzie kończy się begginer a zaczyna semi-pro. To bardziej zależy od Ciebie, jeśli pojołeś w 100% podstawy to teraz żaden kurs nie będzie Ci już wstanie pomóc. Musisz rozwijać swoją wiedze innymi metodami
invx
13.05.2004, 19:32:00
a jest gdzies w pelni spolszczony manual, z opisami wszytskich funkcji, do pobrania off-line

zreszta w manualu mi sie jakos ciezko szuka tego co potrzebuje. A dobrze by bylo miec wszytsko w jednym miejscu i po polsku
Cudi
13.05.2004, 19:58:33
Jest, może nie jest spolszczony w 100%, no ale bez angielskiego do programowania ani rusz. A skoro jesteś już semi-pro to spokojnie dasz sobie rade z jego odnalezieniem (podpowiem: zacznij od php.net).
invx
13.05.2004, 20:13:35
on jest spolszczony w 50% i brak mu jakiejs wyszukiwarki, zeby szybko odnalezc co potzrebuje.
Liko
13.05.2004, 20:21:07
To sie pisze w google i masz w mig. Wpisze czego szuaksz i dodaj: site:php.net
Cudi
13.05.2004, 20:23:21
Więc pobierz wersje CHM, tam jest i wyszukiwanie, i indeksowanie. Niestety na to że nie jest w pełni spolszczone nic nie poradze, będziesz musiał nadrobić zaległości językowe jeśli takowe posiadasz, opisy funkcji nie są napisane jakimś hiper trundym do zrozumienia językiem, zresztą i tak w większości przypadków interesuje nas co funkcja zwraca i jakie argumenty przyjmuje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.