Kurcze widzisz, cieszę się z odpowiedzi, tyle że ja znalazłem 'ciało' które wykonuje się gdy podanie zostaje odrzucane, potem dodałem pole aby podawać powód odrzucenia, i teraz po prostu chcę pobrać go z tej rubryki do zmiennej. Nie bardzo wiem jak to podzielić według Twojego wzoru i w sumie nie rozumiem w czym to pomoże

Trochę się też boje to ruszać, bo nie jestem żadnym php'owcem. Po dodaniu tego raczej nie dotknę tej strony znowu z miesiąc, wiec nie piszcie po co się za to biorę jak nic nie umiem

Mój kod wygląda tak:
<form action="index.php?strona=pp&podanie_zatwierdz=<?php echo $_GET['podanie']; ?>" method="post">
<strong>Odpowiedz 1:
</strong> <br /><?php echo $array_podanie['odpow1']; ?> <strong>Odpowiedz 2:
</strong> <br /><?php echo $array_podanie['odpow2']; ?> <strong>Odpowiedz 3:
</strong> <br /><?php echo $array_podanie['odpow3']; ?> Powód Odrzucenia:
<br /><input type="text" name="qqww" id="qqww" class="pole" value="" /> <script type="text/javascript"> var qqww = new LiveValidation('qqww');
<a href="index.php?strona=pp&podanie=<?php echo $_GET['podanie']; ?>&akcja=akceptuj" style="width:50px;height:30px;text-align:center;padding:25px 15px 10px 15px;background:#ffcc33;margin:5px;float:left;">Akceptuj
</a> <a href="index.php?strona=pp&podanie=<?php echo $_GET['podanie']; ?>&akcja=odrzuc" style="width:50px;height:30px;text-align:center;padding:25px 15px 10px 15px;background:#ffcc33;margin:5px;float:left;">Odrzuć
</a><br /><br />
<?php
}
}elseif(isset($_GET['podanie']) and is_numeric($_GET['podanie']) and isset($_GET['akcja'])){
if($_GET['akcja'] == 'akceptuj'){
$query_akcja = "UPDATE ".$prefix."forum_users SET status='2', moderator='".$_SESSION['login']."', user_active='1' WHERE user_id='".$_GET['podanie']."'";
$result_akcja = mysql_query($query_akcja) or die("Wystapil blad");
if($result_akcja){
$informacja = 'Podanie zostało zaakceptowane, a konto użytkownika aktywowane.';
}else{
$informacja = 'Podanie nie zostało zaakceptowane, a konto użytkownika nadal pozostaje nieaktywne.';
}
}elseif($_GET['akcja'] == 'odrzuc'){
$query_akcja2 = "UPDATE ".$prefix."forum_users SET user_active='0', status='1', moderator='".$_SESSION['login']."' WHERE user_id='".$_GET['podanie']."'";
$result_akcja2 = mysql_query($query_akcja2) or die("Wystapil blad");
$blabla = mysql_query("INSERT INTO `".$prefix."odrzucone` (id,powod) VALUES ('".$_GET['podanie']."','".$_POST['qqww']."')");
Linijka z zakresu:
<form action="index.php?strona=pp&podanie_zatwierdz=
<?php echo $_GET['podanie']; ?>" method="post">
Linijka z polem w zakresie:
Powód Odrzucenia: <br /><input type="text" name="qqww" id="qqww" class="pole" value="" />
Pobieranie zmiennej:
$blabla = mysql_query("INSERT INTO `".$prefix."odrzucone` (id,powod) VALUES ('".$_GET['podanie']."','".$_POST['qqww']."')");
Nie działa, zmienna $_POST['qqww'] nadal jest pusta.
PS:
Zauważyłem jeszcze że w tym pliku nie ma na początku:
Jeżeli jednak dodam taki kod pojawia się bład, czy to jest przyczyną nie działającego POST ?