Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [szukamy] Programisty do stałej współpracy
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
PrzemekProgramista
Szukamy do zespołu solidnego programistę bądź i dwóch solidnych programistów PHP. Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że zależy nam na długiej i udanej współpracy. Najważniejszym czynnikiem jest dla nas doskonała znajomość PHP i ciekawe portfolio.

Proszę o oferty na priv

Z naszej strony możemy zapewnić m.in. ciągłość zleceń

Dzięki
webdice
Zobaczę jeszcze jeden zdublowany wątek, a zablokuje Ci możliwość postowania.
PrzemekProgramista
Zdublowany wątek? Nie chcę dyskutować z moderatorem, nie dlatego, że uważam że ma racje, ale dlatego że zaraz zostanę zablokowany. W poprzednim wątku jest jasno napisane, że szukam wykonawcy powtarzam WYKONAWCY API. Ten wątek dotyczy całkowicie czegoś innego, więc proszę o dokładne zrozumienie dziękuję serdecznie.
Spawnm
Webdice nie mówił o temacie z API.
Dziś napisałeś 3 tematy "[szukamy] Programisty do stałej współpracy".
Dwa zostały usunięte .
webdice
Cytat(PrzemekProgramista @ 8.01.2011, 16:05:45 ) *
Zdublowany wątek? Nie chcę dyskutować z moderatorem, nie dlatego, że uważam że ma racje, ale dlatego że zaraz zostanę zablokowany. W poprzednim wątku jest jasno napisane, że szukam wykonawcy powtarzam WYKONAWCY API. Ten wątek dotyczy całkowicie czegoś innego, więc proszę o dokładne zrozumienie dziękuję serdecznie.

Założyłeś trzy takie same tematy (ten i dwa identyczne). Wszystkie w odstępie jednej minuty więc założyłem że to problem z łączem i je usunąłem.
PrzemekProgramista
A chyba że o to chodzi. Już tłumaczę - po prostu strona się w połowie załadowała i odświeżyłem dwa razy, widocznie musiało dodać. Przepraszam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.