Otóż mam problem nie koniecznie ze skryptem, co z pomysłem jak go napisać. Chodzi o takie coś:
W panelu administratora mam funkcje dodawania do oferty produktów. Więc tak: Wchodzę w ten plik i chcę dodać doniczkę. Wpisuje nazwę, kategorie i teraz mam problem. Chodzi o to, że jedna doniczka może być w kilku kolorach. Przy wyświetlaniu danej doniczki chciałbym zawrzeć wszystkie kolory. Np. dana doniczka jest w 5 kolorach. No to dodaje obrazek doniczki 5 razy: w czerwonym, żółtym, niebieskim, różowym i zielonym. I problem jest w tym skąd skrypt ma wiedzieć ile ma wyświetlić pól input type="file"? Raz przecież będzie doniczka w 5 kolorach, a raz w 35.
Wiem, że trochę to zakręciłem, ale prościej nie potrafię.
Proszę o pomoc

Z góry dziękuje

Pozdrawiam,
nansss
PS. Jest jeszcze jeden problem. Przy wyświetlania chciałbym jeszcze dać takie kolorowe małe kółka(w kolorze danej doniczki) i po kliknięciu w dane kółko np. żółte w miejscu domyślnej doniczki pojawi się żółta doniczka, później gdy kliknę w niebieskie kółko w miejscu żółtej doniczki pojawi się niebieska itd... Działanie skryptu PHP(wysyłanie plików na serwer)