Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP]Mozilla problem przy przekierowywaniu
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
poli25
witam mam problem z przekierowywaniem w mozilli header("Location: jakisplik.php")
mozilla wyrzuca taki komunikat: "Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete."
włączam ciasteczka w mozilli dodaje wyjatki ale nadal nie pomaga moze jest jakis inny sposób?
Help ;(
Daiquiri
A szukałeś w sieci?

lub za google:
"Clear the Cache": Tools > Options > Advanced > Network > Offline Storage
(Cache): "Clear Now" "Remove the Cookies" ze stron na których masz problem
Tools > Options > Privacy > Cookies: "Show Cookies"
poli25
sprawdzałem w sieci zrobiłem jak pisze i nic nie daje w operze nic sie nie dzieje takiego. A mowia ze firefox jest lepszy od opery. Nie zgadzam sie z tym.
wNogachSpisz
Nie można na podstawie takiej pierdółki wydawać osądu która przeglądarka jest lepsza...

(Na marginesie moim zdaniem FireFox to kiła, a opera rządzi)

FireFox ma jeszcze jeden poważny problem z przekierowaniami, mianowicie gdy zapytanie AJAX zostanie przekierowanie, to zapytanie do nastepnej lokalizacji nie zawiera juz naglowka "X-Requested-With" przez co moja implementacja wykrywania zapytań ajax zawiodła.
Warto dodać że FF jest jedyna przegldarka zachowujaca sie w ten sposob, prawdopodobnie jest to bug, ale ja nie mam czasu reportowac tego w systemie bugzilla.

Poszukaj innej metody implementacji tego co chcesz napisać, to moja rada...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.