Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nasz edytor PHP
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
NuLL
Witam,

Podejrzewam ze jest to sporo programistow ktorzy pisza cos w C lub czyms takim moze Delphi wiec skodujmy sobie wlasny edytor questionmark.gif wiem ktos mi napisze ze tego jest duzo na rynku. Chodzi mi cos minimalistycznego ale majacego to co trzeba inic poza tym questionmark.gif
Moge to zaczac pisac w Deplhi. Piszcie co byscie chcieli moze wyjdzie cos fajnego. Nie obiecuje ze to bedzie tempo blyskawiczne ale bede pisal. Co tego co ma byc to piszcie co byscie w nim chcieli
matys
Nie bardzo rozumiem przesłania tego tematu??Swoja propozycją cos sugerujesz??
hwao
- Kolorowanie skladni
- Belka i na niej numeracja
- ctrl+s = zapisz smile.gif
wassago
juz przerabialismy temat "naszgo edytora" na tym forum (poszukaj). odpowiedz byla: NIE.
kalinowski
jezeli chodzi o edytor to polecan Notatnik SP biggrin.gif
poszukaj w google
DeyV
to fakt - był potęzny temat na ten temat.

Ale mimo wszystko mam pewną propozycję.

Jak napiszesz program, który będzie identyczny z Edit+ i udostępnisz go za free, to będziesz naszym guru. Serio ...
jbiz
Cytat
Jak napiszesz program, który będzie identyczny z Edit+ i udostępnisz go za free, to będziesz naszym guru. Serio ...

o, tak! i jeszcze code hints z prawdziwego zdarzenia to jestem gotow sobie wydziarac twoje imie na plecach laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.