Cytat(thek @ 14.03.2011, 15:55:14 )

str_word_count oczywiście podałem jako wstęp do liczenia, a nie gotowca

Miał mi tylko znaleźć unikatowe wyrazy. Najpierw zdanie trzeba potraktować zmniejszaniem liter. To o czym większość zapomina to podejście do znaków interpunkcyjnych. Nie bez powodu podałem te funkcję, bo dzielenie po spacjach da
fałszywe rezultaty. Przykład? Wybaczcie, że zdanie nie będzie trzymać się kupy, ale chcę tylko zasygnalizować problem, jakiego niektórzy nie widzą.
"To jest piękne! Ale co piękne, nie musi być układne i piękne. By piękne takie było musi być ułożone" i powiedz
cudny co ze słowem piękne. Wystąpi jako 4 osobne przy dzieleniu po spacji, bo jako: "piękne!","piękne,", "piękne.", "piękne". Dlatego jeśli już chcesz to dobrze zrobić, musisz nieco bardziej jeszcze się wysilić.
I właśnie dla tego napisałem klauzurę, że nie biorę odpowiedzialności za cudowność

skryptu:
cyt. mojego poprzedniego postu "Niestety nie zadziała to jeśli będzie 'hellomy my name is hello my name name' bo hello i my bedzie o raz wiecej tongue.gif ale to już sam kombinuj, ja nie mam czasu w pracy - wtedy ratują tylko preg_match_all();"
Poza tym gotowiec mój nie wyświetli się cudownie przy użyciu znaków diakrytycznych, które każdy wie że nie działa strtolower i strtoupper

Trzeba tablicy

dla każdego z krajów z osobna i w ogóle