Chciałem zrobić coś na wzór forum. Ma to byś w tabelce gdzie w poszczególnych wierszach będą tematy. Po kliknięciu na któryś z tematów pod tematem który został kliknięty mają się wyświetlić posty z danego tematu. Niestety jakoś mi to nie wychodzi bo po kliknięciu w któryś temat pokazują mi się posty pod wszystkimi tematami. Mi wychodzi na to że mam jakiś błąd w drugiej pętli while odpowiedzialnej za wyświetlanie postów.
Nie wiem co jest nie tak, proszę o pomoc.
Baza danych:
Nazwa bazy danych: form
Tabele to:
temat: id, temat, id_dod, opis
usr: id, login, haslo
<?php ?> <title>[ Forum - Strona główna ]</title> </head> <body> <?php { $zap='select * from temat'; echo'<table border="1" width="600"> <tr><td>TEMAT</td><td width="100">DODAŁ</td></tr>'; { $zap2='select * from usr where id='.$row[2]; echo'<tr> <td><a href="forum.php?idtematu='.$row[0].'"><strong>'.$row[1].'</strong><br /></a> <small>Opis tematu: '.$row[3].'</small></td> <td>'.$row2[1].'</td> </tr>'; { if(($_GET['idtematu'])==$row[0]); { $zap3='select * from post where id_tematu='.$row[0]; { $zap4='select * from usr where id='.$row3[2]; echo'<tr> <td>'.$row3[1].'</td> <td>'.$row4[1].'</td> </tr>'; } } } } } else { } ?> </body> </html>