Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Katalog www
Forum PHP.pl > Forum > PHP
heniutek
napisał ktoś fajny katalog www z dodawaniem kategori , linków , panelem administracyjnym z poziomu przeglądarki , bez bazy mysqela , z poziomu przeglądarki i udostępnił by za freee :wink:
Seth
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ohmy.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif tongue.gif tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif yeah sure 8)
kryr
Spoko, moge cos takiego zrobic winksmiley.jpg
Tylko nie napisze panelu admina bo to za duzo roboty 8) :wink:
Seth
kryr cos mi sie zdaje, ze masz zaduzo czasu :wink: Idz na spacer wiosna jest biggrin.gif
kryr
No wlasnie... mam zamiar zapisac sie na kurs paralotniarstwa... zobaczymy jak bedzie winksmiley.jpg
A co do wiosny, to gdzie ona jest? Juz od miesiaca jest cieplo, a na drzewach ani listka... 8)
olus
ja ci napisze taki z panelem, nawigacja prostym dodawaniem i wogóle mogęsię zajć obsługą tego za ciebie za zupełne free i jeszcze dodatkowo moge ci płacić za możliwość robienia czegokolwiek dla ciebie!
kryr
heniutek: A po co Ci taki skrypt? Robisz konkurencje dla onetu? To zemsta za usuniecie adresow z prv.pl? 8)
GeoS
http://hotscripts.com :-)
Seth
Cytat
(...)udostępnił by za freee  :wink:

Zastanawiam sie czy na dzwiach wejsciowych do tego forum nie ma napisu caritas smile.gif

Za free to ty mozesz co najwyzej dostac wskazowke jak sznurowac buty aaevil.gif
olus
ja bym poprosil o wskazówki do sznurowania butów
Seth
biggrin.gif
zajrzyj do manuala :wink:
kryr
RTFM RTFM RTFM RTFM RTFM

heniutek: a jak chcesz, to serio napisze ci cos takiego, w koncu ktos sie musi zlitowac :wink: laugh.gif
castor
EOT

Zamknijcie ten temat bo on do niczego nie prowadzi :!:
heniutek
spodziewalem się taqich odpowiedzi :-)

ja napisałem swój ( ile w tym prawdy nie wiem tongue.gif ) ale jak by ktoś to zobaczył to by padł z krzesła rycząc ze śmiechu hehe

kryr tak na poważnie to wiesz jeśli nie chce Ci się czy nie masz czasu nie musisz przecież zmuszać nikogo nie będe ( jeszcze tego brakowało hehe )

ale skrobne Ci maila , bo może masz jakiś taki skrypcik gdzieś i się marnuje ...

co do onetu no tak z miłą chcęcią bym się zmeści ł :PPP
GeoS
Cytat
napisał ktoś fajny katalog www z dodawaniem kategori , linków , panelem administracyjnym z poziomu przeglądarki , bez bazy mysqela , z poziomu przeglądarki i udostępnił by za freee  :wink:

Powiem Ci krotko i na temat: malo komu chcialoby sie pisac katalog stron WWW za friko.
Jak juz by przyszlo co do czego, to taka aplikacja bez bazy mija sie z celem (z wielu bardzo oczywistych powodow) :-(
heniutek
ja was dobże rozumiem , ale napewno ktoś taki skrypt posiada już nie mówie że bez bazy myqela , a już niechce pisać ilu by osobą się taki skrypt przydał , ale nie stety oni niechcą pisać na forum , bo wiedzą że spodziewają się takich odpowiedzi np. jak tutaj
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.