Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Serwer Remote
Forum PHP.pl > Forum > Serwery WWW
collecter
Witam,
chcialbym sie dowiedziec czy moze znacie jakies firmy ktore oferuja uslugi wykupu serwera. Chodzi mi o to ze mam konto na jakims serwerze z Windowsem/linux, programem do pisania skryptow, kompilatorem itd. z ktorym moge sie polaczyc z dowolnego komputera(np za pomoca clienta NX) i pracowac zdalnie. tzn wszystkie komplicaje uruchamianie skryptow beda sie dzialy na tym serwerze nie na komputerze Z ktorego aktualnie bede sie laczyl. Mam nadzieje ze za bardzo nie zagmatwalem mojego pytania.
pozdrawiam
cim
Witam,

o samych takich kontach ze środowiskami graficznymi nie słyszałem (konta shellowe znajdziesz). Natomiast może Twoje wymagania spełni VPS? Wtedy masz własny wirtualizowany system operacyjny, możesz sobie instalować środowisko graficzne, programy użytkowe, serwery i zarządzać całym systemem. Jeżeli VPS wystarczy to w googleach znajdziesz multum ofert. Możesz też poszukać na http://www.webhostingtalk.pl/

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.