Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Dzien dziecka
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
invx
hyba wszyscy jestesmy dziecmi w jakim tam sennie ? smile.gif wiec najlepsze zyczenia dla wszytskich dzieciakow laugh.gif dolaccie sie ...
wassago
juz mialem nadzieje, ze ten post sie dzis nie pojawi ale coz :? ludzie kazda okazje wykozystaja zeby tylko nabic posta :/
invx
a co zly post, dzien dziecka jak by nie patrzec tylko raz w roku jest i nalezy sie "nam" troszke "odpoczynku" szacunku i zyczen, a pomyslmy o tych z domow dziecka, moze wlsanie maja neta i trafia na to forum ... i preczytaja te zyczenia....

P.S.
wy moderatorzy to tylko ludziom "nabijanie" wyliczacie
smile.gif
DeyV
wcale nie wyliczamy, tylko usuwamy.. to za pare dni tez. Ale narazie niech bedzie - kazdy moze miec odrobine radosci od zycia (chocby w takiej postaci tongue.gif )
hwao
Cytat
hyba

chyba chyba sie pisze winksmiley.jpg

Dzis nic nadzwyczajnego tongue.gif tylko malo sie nie polamalem winksmiley.jpg
PMadej
a mnie rodzice z okazji dnia dziecka zaplacili rachunek za telefon (188 zl) czyli jak co miesiac ... nic szczegolnego w tym dniu sie nie wydarzylo mnie przynajmniej smile.gif
SonGoace
To ja dzisiaj staremu zrobiłem prezent a nie oni mi biggrin.gif ale cieszył sie jak dziecko i chyba to jets ważne !

jak pisze tego posta to jest juz kilka min po dniu dziecka aaevil.gif
Seth
I po swiecie. Zamykam, pozniej usune.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.