Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [narzekanko] pomogł, obrazki, linki
Forum PHP.pl > Inne > Opinie, ogłoszenia, pytania > Forum
Zajec
Czy można wiedzieć, co jest powodem nie wprowadzania żadnych zmian na forum?

1) Praktycznie od kiedy pamiętam nie działa wstawianie obrazków w postach. Pojawia się tylko zastępczy tekst [obrazki nieczynne;p] i koniec.
2) link rels - prosiłem o ich dodanie w osobnym temacie - bezskutecznie
3) Nieszczęsne "pomógł mi" i blokowanie go przez NAV. Pomijam już to, jak dziwna jest taka sytuacja - ale nikt nie potrafi napisać jak sobie z tym poradzić. Może by spróbowaź to poprawić, albo dać jasne instrukcje - dot. modyfikacji ustawień NAV?

P.S.
Cieszę się, że admini przygotowują dla nas jakąś tajemniczą niespodziankę, ale czekam już na nią miesiąc - i nic.
A na dodatek czuje coś w moczu, że przyjdzie nam poczekać jeszcze dłużej.
Czy i tu nie lepiej by było oderwać się trochę od przygotowywania suprise'a i poświęcić kilka chwil na w/w rzeczy?
Seth
Cytat
1) Praktycznie od kiedy pamiętam nie działa wstawianie obrazków w postach. Pojawia się tylko zastępczy tekst [obrazki nieczynne;p] i koniec.
2) link rels - prosiłem o ich dodanie w osobnym temacie - bezskutecznie
...

P.S.
Cieszę się, że admini przygotowują dla nas jakąś tajemniczą niespodziankę, ale czekam już na nią miesiąc - i nic.
A na dodatek czuje coś w moczu, że przyjdzie nam poczekać jeszcze dłużej.
Czy i tu nie lepiej by było oderwać się trochę od przygotowywania suprise'a i poświęcić kilka chwil na w/w rzeczy?

Wlasnie chodzi o ten suprise winksmiley.jpg dlatego wszelkie modyfikacje phpBB sa wstrzymane.
Rozumiem, ze troche dlugo to trwa ale teraz jest okres zaliczania przedmiotow/egzaminow (czy czego tam jeszcze winksmiley.jpg) dlatego tak to idzie.

Na nowym forum beda juz te zmiany wprowadzone.

Cytat
3) Nieszczęsne "pomógł mi" i blokowanie go przez NAV. Pomijam już to, jak dziwna jest taka sytuacja - ale nikt nie potrafi napisać jak sobie z tym poradzić. Może by spróbowaź to poprawić, albo dać jasne instrukcje - dot. modyfikacji ustawień NAV?

Byla juz o tym mowa. Chodzi o blokowanie referera przez firewalla. Nie uzywalem nigdy tego programu, wiec nie powiem Ci jak to ustawic (moze ktos z formuowiczow ?).
Bakus
Ja korzystam z NIS od chyba 2 lat i nie mam pojęcia jak to dziadostwo zmienić... to samo dot. blokowania rządań echa (ping) przez w/w program... Ja na czas zgłaszania postów, klikania "pomógł" wyłączam NISa, po kliknięciu włączam, (tu ew. piszę uzasadnienie), wyłączam, wysyłam i włączam z powrotem... prowizorka, ale działa... winksmiley.jpg
Seth
[OT]
Najlepszy do domowych zastosowan jest Kerio Personal Firewall Pro (darmowy) - z nim nie bedzie problemow winksmiley.jpg
[/OT]
seaquest
z tego co pamietam, nowy pomógł mi nie wykorzystuje referera, wiec nie powinno byc juz z tym problemow

prosze, poczekajcie jeszcze troszeczke, juz na prawde niedlugo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.