Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: odzyskiwanie danych
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
invx
znacie jakis programik co potrafil by odzyskac dane z HDD z 3 wstecz formatu, partycje nie ruszane, bo mam PC Inspector File Recovery ale on tylko do 1 wstecz formatu. z gory dzieki.
Zepco
Spróbuj OnTrack EasyRecovery.
invx
to tez mam, i nic... moze cos z pod linuxa lepszego jest questionmark.gif
dr_bonzo
Hmm, z trzeciego formatu? Nie wiem czy to mozliwe. Raz mowia ze po usunieciu plikow i nadpisaniu juz ich nie odtworzysz, a drugi raz ze mozna po kilku nadpisaniach odtworzyc dowolne stany. Jesli to drugie bylo by prawdziwe to np z 40GB dysku uzyskalbym powiedzmy 5x40 = 200GB -- Zapisuje dane, usuwam, zapisuje dane2, ..., zapisuje dane5 i moge sobie potem wszystko odtworzyc.
invx
teraz mi sie przypomnialo ze jezce przy formacie zienilem z FAT32 na NTFS, hybe bede musial sie z tymi plikami pozegnac sad.gif
Dawid Pytel
Ja odzyskałem pliki po kliku formatach i zmianach typów partycji (nawet obrazki z temporary internet files).
Musisz tylko mieć EasyRecovery Pro i odpowiednio ustawić parametry a nie używać gotowych konfiguracji.
No chyba, że faktycznie zrobiłeś już wszystko co się dało...
invx
skad to mozna sciagnac questionmark.gif
Dawid Pytel
Jedyny sposób to kupić ten program.
Za inną radę tutaj pali się na stosie! aaevil.gif
Zepco
Zdaje się, że można zgrać wersję DEMO. Ale nią da się tylko podejrzeć pliki, które ew. odzyskasz. Natomiast w pełnej wersji dopiero jest możliwe odzyskanie tych danych.
http://ontrack.pl/view.php?p=easyrecovery
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.